Businessman working with modern computer virtual dashboard analyzing finance sales data and economic growth graph chart and block chain technology.

  

Head of Controlling

Kunne du tænke dig at bygge på din controlling-erfaring og få en hands-on rolle med ledelsesansvar? Og vil du være i én af Nordens største byggematerialevirksomheder, hvor du bliver en del af en international koncern?

  

En ledergruppe med høj faglighed

Du bliver en del af af vores ledelsesteam i Finance som udover dig, består af vores Head of Finance samt Regional Finance Director, og du arbejder tæt med ledelsesgruppen. Vi sætter pris på en god portion humor og godt humør i hverdagen – så glider tingene lidt lettere.

Vi holder til lige ved Forum metrostation, og din dagligdag vil primært foregå på kontoret, hvor du får 20 kolleger. Vi har desuden kontor i Egernsund, Sønderjylland samt 5 fabrikker rundt om i landet. Der vil være mulighed for hjemmearbejde ved behov.

    

"Vi har netop opkøbt yderligere 2 virksomheder. Du starter derfor i en spændende tid, hvor du står i spidsen for vores konsoliderings- og implementeringsproces af virksomhederne i vores controlling-setup"

Henrik Jensen
Regional Finance Director

    

Stå i spidsen for vores controlling-funktion

Som vores nye Head of Controlling får du ansvar for vores Business & Operationel Controlling og leder vejen som den spillende træner. Med de strategiske finansbriller på i en hands-on hverdag løfter og løser du derfor både faste opgaver, ligesom du er med til at gøre vores udviklingsrejse til en succes.

Det betyder, at du blandt andet kommer til at:

 • stå for controlling for Danmark, Norge, Sverige og Finland, herunder som ansvarlig for økonomiske analyser samt som beslutningsstøtte til forskellige forretningsenheder/lande
 • videreudvikle vores produktions-controlling i tæt samarbejde med produktionsorganisationen
 • håndtere CAPEX samt investeringskontroller
 • være ansvarlig for budgettering, forecasting samt månedlig opfølgning på udgifter, så vi sikrer, at vi når vores omkostningsmål
 • designe og udvikle procedurer vedrørende intern controlling og compliance i SAP
 • understøtte vores CSRD-implementering, herunder evaluere og forbedre effektiviteten af vores interne ESG-kontroller samt styre de dertilhørende rapporteringsprocesser.

Du får desuden et tæt samarbejde med dine finanskolleger i Wienerberger-koncernen på hovedkontoret i Wien, Østrig. Herudover vil der være rejseaktivitet.

   


 

Mursten - Black Friday

 

Vi er Nordens største teglvirksomhed

Egernsund Wienerberger er en af Nordens største byggematerialeproducenter og sælger et af landets bredeste sortimenter af mursten, tegltagsten og andre former for bygningsbeklædning. Vi producerer både stenene på vores 5 egne teglværker i Danmark og køber dem hjem fra de øvrige europæiske fabrikker i Wienerberger-koncernen.

Vi er i gang med en rejse, hvor vi vil mindske vores klimaaftryk, både i produktionen af murstenene og i brændingsprocessen, hvor vi overgår mere og mere til biogas. Det bringer os godt på vej til at gennemføre målet om at kunne reducere vores CO2-udledning med 80 % i 2030.

   

   

Erfaren Business & Operationel Controller med et kommercielt mindset

 • Du er uddannet cand.merc. Aud, HD eller lignende
 • Du har et par års erfaring fra en stilling som senior controller eller Head of Controlling
 • Du har måske erfaring fra en lignende rolle fra en større koncernejet produktionsvirksomhed
 • Du er klar til en hands-on finansrolle med ledelsesansvar
 • Du har en kommerciel tankegang samt en god forretningsforståelse
 • Du har erfaring med brugen af ERP-systemer, herunder gerne SAP
 • Du taler og skriver dansk samt engelsk på et professionelt niveau

Klar til helt nye udfordringer?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of HR hos Egernsund Wienerberger A/S, Henrik Johannisson på +45 6161 0066 eller Regional Finance Director Henrik Jensen på +45 4020 4935.

Send en kort ansøgning og dit CV via nedenstående link og senest den 21. september 2023. Vi indkalder til samtaler løbende, så vent ikke for længe med at søge. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Vi glæder os til at høre fra dig!


 

   

Seneste artikler

   

0Resultater


 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker