Rødstensserien - murstenspresse


 

Supply Chain Coordinator – vær den der får enderne til at mødes

Vil du have en bred kontaktflade til bl.a. sælgere, salgssupportere og transportører, når du sørger for, at vi kan levere de mursten, tagsten, beklædningstegl og klinker, der bliver solgt?

Empatisk ledelse og humor i hverdagen

Du bliver en del af et team på 5 kolleger, hvoraf den ene sidder i Sønderjylland. Vi har en god aldersspredning, er både in- og ekstroverte og sætter pris på en god portion sarkasme i hverdagen, så tingene glider lidt lettere.

I alt er vi 20 kolleger, som for nylig er blevet samlet i nye lokaler lige ved Forum metrostation. Din dagligdag vil primært være på kontoret – men du har selvfølgelig også mulighed for at arbejde hjemme.

Tag styringen, så ordren lander hos kunden

Vi sælger mursten, tagsten, klinker og beklædningstegl til alt fra projektbyggerier af fx lejligheder til selvstændige murermestre. Og du kommer i berøring med hver eneste bestilling, når du:

  • modtager forespørgsler fra vores salgssupport og besvarer forespørgsler fra vores sælgere
  • tjekker op på, om vi har de ønskede varer på lager, eller om de skal importeres udefra
  • booker transport i samarbejde med vores importtransportører
  • koordinerer importen med dine skandinaviske kolleger
  • forbedrer systematikken i vores måde at arbejde på, så vi kan følge med vores ønskede vækst på tag, klinker og beklædningstegl

     

”Hvis du får energi af at få tingene til at gå op i en højere enhed, så er jobbet lige dig. Du kan nærmest ikke sidde mere centralt, samtidig med at du er en del af et lille, tæt team med god stemning.”

Rune Klausen
Head of Digitalization & Supply Chain

     

Orden og problemløsning er dit brændstof

Du kan enten være typen, der elsker at dykke ned i data og skabe systematik, eller den, der får energi af at tale med mange mennesker. Det vigtige er, at du har ordenssans, er nysgerrig og kan se dig selv trives i en forretningsorienteret verden.

Og så forestiller vi os, at du:

  • måske har erfaring med kundeservice eller en anden backoffice-funktion – men du kan også være nyuddannet fra en kommerciel uddannelse på akademi- eller universitetsniveau
  • er god til at sætte dig ind i nye it-systemer – vi bruger selv SAP og lærer dig gerne op, hvis du ikke kender det i forvejen
  • er sikker i mundtlig og skriftlig engelsk, så du kan kommunikere med vores leverandører og transportører.

Klar til en hverdag, der er alt andet end stenet?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Daniela Canfarotta på 7245 9604.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 25. juli 2022. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette kandidat. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


 


 

Mursten - Black Friday

     

Vi er Nordens største teglvirksomhed

Egernsund Wienerberger producerer og sælger et af landets bredeste sortimenter af mursten, tegltagsten og andre former for bygningsbeklædning.

Vi producerer både stenene på vores 5 egne teglværker i Danmark og køber dem hjem fra de øvrige europæiske fabrikker i Wienerberger-koncernen.

Vi er i gang med en rejse, hvor vi vil mindske vores klimaaftryk, både i produktionen af murstenene og i brændingsprocessen, hvor vi overgår mere og mere til biogas. Det bringer os godt på vej til at gennemføre målet om at kunne reducere vores CO2-udledning med 80 % i 2030.

   


 

Seneste artikler

0Resultater

     

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker