Ny farve og komplet alu-system til URBAN beklædningstegl

Apartment Building at Christianshavn, Copenhagen, Cladding tile, Urban - Christianshavn

 

Beklædningstegl bliver mere og mere populært som facademateriale. Vi introducerer nu et komplet Omega aluminium system til montering af vores URBAN beklædningstegl, som også er genanvendeligt. Det betyder, at du nu kan bestille en samlet pakke med alt, der skal bruges til montering af beklædningstegl til dit projekt.  
 
Vi har også tilføjet en helt ny farve til vores sortiment, Rosenborg, der er valnød-brun med sort spil.

 

Beklædningstegl er uden tvivl kommet for at blive. Med sine innovative, funktionelle og æstetiske egenskaber er beklædningsteglen blevet et populært materialevalg på udvendige facader.

- Vores beklædningstegl URBAN til tag og facade klæder allerede mange store og flotte projekter i hele Skandinavien. Målet er at tilbyde smukke, enkle, vedligeholdelsesfrie og holdbare facadeløsninger på teglens præmisser. Det er samtidig vigtigt for os, at vores beklædningstegl er hurtigt at montere under alle forhold på byggepladsen af hensyn til en god fremdrift og økonomi, fortæller vores produktchef for tag og beklædningstegl i Skandinavien, Per Ivar Ødegaard. 

Ifølge ham er bæredygtighed og interessen for genbrug og cirkularitet også et vigtigt aspekt, som bliver helt afgørende i fremtiden på landets tegnestuer og byggepladser. Her kommer URBAN beklædningstegl især til sin ret, da både alu-system og beklædningstegl kan tages ned igen og monteres på en ny facade.

     

Nyt komplet alu-system til beklædningstegl

Hos Egernsund Wienerberger ønsker vi at gøre det let at arbejde med vores URBAN beklædningstegl. Derfor introducerer vi nu et komplet Omega aluminium system til montering af vores ventilerede og brandsikre facadeløsning.

Omega alu-systemet passer til vores URBAN beklædningstegl med U-profil og L-profil, der begge har en grovere og mere ru overflade, som mange arkitekter kan lide.

Nu kan vi tilbyde et komplet system, som indeholder alt, der skal bruges for at montere Omega alu-profilen til klemlisten (Z-profil i aluminium), der skaber den nødvendige afstand mellem bagvæg og beklædningstegl for optimal og nødvendig ventilation. Til det komplette system medfølger også koblingsstykke og rustfrie skruer. Det gør det nemt og enkelt efterfølgende at montere URBAN beklædningsteglen til Omega-profilen.

- Med vores nye Omega alu-system får vores kunder en komplet, gennemtestet og godkendt løsning, som passer perfekt til vores URBAN beklædningstegl. Løsningen er brandsikker efter klasse A1 og kan benyttes på høje bygninger over 30 meter, forklarer Per Ivar Ødegaard.

Find vores nye vejledning, der viser fremgangsmåden step-by-step for enkel, hurtig og korrekt montering af URBAN belædningstegl til Omega alu-systemet.

     

NYHED: Beklædningstegl i valnød-brun

Vi kan nu også tilføje en helt ny farve til vores sortiment af URBAN beklædningstegl, der fås i alle tre teglprofiler (U, L og T). Farven hedder Rosenborg og er valnød-brun med sort spil.

- Det manganfarvede teglgods er identisk med vores cremefarvede Frederiksberg. I udviklingen af den nye farve Rosenborg har vi tilføjet et let farvespil med en sort engobering. Det er vigtigt for os at udvikle farvepaletten på vores beklædningstegl, der nu tæller fem farver. Derfor er vi også glade for, at den nye farve Rosenborg allerede er blevet taget godt imod, fortæller Per Ivar Ødegaard.

Han tilføjer, at grundfarven kommer mere til udtryk på Rosenborg, fordi der påføres en mindre mængde engobering – præcis som vores bedst sælgende URBAN Christianshavn, der er naturrød med sort spil.

     

"Målet er at tilbyde smukke, enkle, vedligeholdelsesfrie og holdbare facadeløsninger på teglens præmisser."

Per Ivar Ødegaard
Produktchef for tag og beklædningstegl

     

Vennesla Kirke – et mesterværk i beklædningstegl

Vennesla i Norge har fået en helt ny kirke, og det imponerende byggeris facade, tag og kirketårn er beklædt med vores URBAN beklædningstegl.  

LINK arkitektur, der har tegnet Vennesla Kirke, ønskede en lys beklædningstegl med en naturligt ekstruderet overflade, som giver en glattere og mere naturlig teglstruktur, der fremhæver den lyse farve på en mere klar måde. 

Derfor specialudviklede vi URBAN Frederiksberg med den glattere overflade, som nu er indlemmet i vores projektsortiment. Teglen er produceret i U-profil, der giver en tydelig struktur og relief. Kirkens teglfacader vil derfor også opleves forskelligt afhængigt af årstiden i forhold til solforhold og skyggevirkninger.

- Arkitekterne fra LINK arkitektur har haft et glødende engagement og professionel søgen efter det perfekte udtryk til kirken. De har virkelig været optaget af at finde de bedste løsninger og har tegnet en ikonisk bygning, hvor facade og beklædningstegl passer som hånd i handske, fortæller Per Ivar Ødegaard.

Kirkefacaden balancerer mellem et sakralt og et skulpturelt udtryk, som også har stillet store krav til monteringen af URBAN beklædningstegl. 

- Kirkens arkitektur har krævet montering af første klasse. For at opnå en helstøbt form på kirken er der benyttet tæt gering af alle udvendige hjørner. Den tætte gering skaber sømløse overgange, så teglfacaden går i et og fremhæver U-profilens relief i vægge. Tæt gering af udvendige hjørner er en noget mere tidskrævende proces, men de dygtige håndværkere hos HSH Entreprenør har løst dette på en virkelig god måde gennem tålmodighed, høj præcision og et flot håndværk, afslutter Per Ivar Ødegaard. 

Læs mere om Vennesla Kirke og interviewet med LINK arkitektur her.


 


 

Brochure URBAN beklædningstegl

Genanvendelig, holdbar og vedligeholdelsesfri beklædningstegl til tag og facade. To løsninger – et produkt.

Download brochure her

Nysgerrig på beklædningstegl?

Er du også interesseret i et cirkulært materiale som URBAN beklædningstegl, der er nemt og hurtigt at montere?

Kontakt vores salgsafdeling her

    


 

Seneste artikler

0Resultater


 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker