Nyhed: Nyt monteringssystem til URBAN beklædningstegl sikrer hurtig fremdrift og god økonomi

Beklædningstegl - URBAN Christianshavn - Sandnes Læringscenter

 

Vi introducerer nu et helt nyt monteringssystem i aluminium, der er skræddersyet til vores URBAN T beklædningstegl. En tegl med en let børstet overflade, som giver en ren og klar horisontal linjeføring på facaden. 

Det nye TC-clip system i aluminium gør det muligt at montere teglen uden brug af skruer og sikrer dermed en hurtig fremdrift og god økonomi.

 

Vores URBAN beklædningstegl er et innovativt byggemateriale, der forener æstetik og funktionalitet og giver stoflighed til bygning og byrum. 

Beklædningsteglen kan benyttes på både tag og facade og fremhæver bygningens linjer, men lægger på samme tid op til at udfordre geometrien og lege med skæve kanter og vinkler.

URBAN beklædningstegl fås i tre forskellige profiler, som passer til forskellige montagesystemer.

Nyt TC-clip system til URBAN T beklædningstegl

Hos Egernsund Wienerberger ønsker vi at gøre det let at arbejde med vores URBAN beklædningstegl

Derfor introducerer vi nu et helt nyt TC-clip system i aluminium, der passer til montering af vores URBAN beklædningstegl med T-profil. Teglen har en børstet overflade og en glattere struktur, der skaber en ren og klar horisontal linjeføring.

URBAN T beklædningstegl monteres på det nye TC-clip system, der består af en aluminiumsprofil og tilhørende rustfrie clips. Aluminiumsprofilen fastmonteres direkte på den lodrette klemliste (Z-profil), som er fastgjort til den bærende konstruktion. Det skaber den nødvendige afstand mellem bagvæg og beklædningstegl for optimal og nødvendig ventilation og udluftning.

     

 

 

"På grund af den nemme og hurtige montering er systemet især ideelt til større byggerier og høje bygninger med mange uafbrudte overflader. Der vil også være en markant større tidsbesparelse ved at vælge TC-clip systemet i aluminium."

Per Ivar Ødegaard
Produktchef for tag og beklædningstegl

    

Hurtig montering uden brug af skruer

Til montering af beklædningsteglen skal du bruge to clips per teglplade. Hver tegl skubbes let op og holdes på plads af de to clips. Clipset kommer på den måde under pres og låser for yderligere bevægelse. 

- Selve monteringen er derfor meget nem, hurtig og effektiv - helt uden brug af skruer. Det er med til at sikre en hurtig fremdrift og god totaløkonomi, fortæller vores produktchef for tag og beklædningstegl i Skandinavien, Per Ivar Ødegaard.

Han tilføjer:

- På grund af den nemme og hurtige montering er systemet især ideelt til større byggerier og høje bygninger med mange uafbrudte overflader. Der vil også være en markant større tidsbesparelse ved at vælge TC-clip systemet i aluminium, forklarer Per Ivar Ødegaard.  

Med TC-clip systemet muliggøres samtidig kortere overlap mellem teglpladerne. Det giver en mere synlig overflade og et mindre fremtrædende relief på facaden. 

Vores URBAN T beklædningstegl fås i fem farver, der tæller creme, brun, teglrød, vinrød og sort. 

Samlet klassificeres URBAN TC-clip systemet som brandsikker facade efter brandklasse A1.

     

Facade cladding | URBAN Rosenborg

Find vores nye monteringsvejledning ...

der viser fremgangsmåden step-by-step for enkel, hurtig og korrekt montering af URBAN T beklædningstegl til TC-clip systemet

     

Genanvendelig beklædningstegl og komplet løsning

Vores URBAN beklædningstegl er genanvendeligt, da teglen hægtes op uden brug af mørtel. Både beklædningstegl og aluminiumsystemet kan derfor tages ned igen og monteres på en ny facade.

- Produktet passer ind i en cirkulær og bæredygtig tankegang, som vi oplever en stigende interesse for på landets tegnestuer, fortæller Per Ivar Ødegaard.

Det samme gør sig gældende for vores Omega aluminiumsystem, der passer til vores URBAN beklædningstegl med U-profil og L-profil, der begge har en grovere og mere ru overflade. Beklædningsteglen U og L kan selvfølgelig også monteres på bærelægter af træ.

Vi kan nu med både TC-clip systemet og Omega alu-systemet tilbyde en komplet løsning med alt, der skal bruges til montering af den valgte URBAN beklædningstegl. Det gør det lettere og enkelt at projektere og montere.

Læs mere om Omega alu-systemet her


 

Brochure URBAN beklædningstegl

Genanvendelig, holdbar og vedligeholdelsesfri beklædningstegl til tag og facade. To løsninger – et produkt.

Download brochure her

Nysgerrig på beklædningstegl?

Er du også interesseret i et cirkulært materiale som URBAN beklædningstegl, der er nemt og hurtigt at montere?

Kontakt vores salgsafdeling her


 

Seneste artikler

0Resultater

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker