Nyt tagstenskatalog

Roofing campaign

 

Tagsten i tegl er et rent naturmateriale, som kun bliver smukkere med årene.

Det foranderlige danske klima stiller store krav til alle former for tagbeklædning og med tegl får man et modstandsdygtigt produkt som samtidig holder sig flot.

 

Tegltage bliver nemlig ikke gamle — de patinerer og er med til at understøtte bygningens udtryk. Fra vingetagsten, der giver taget et klassisk og levende udtryk, til de glaserede falstagsten, der får taget til at fremstå elegant og eksklusivt. 

Vi brænder for tegl – bogstaveligt talt

Vores tegl er sande naturprodukter – ler formgivet, tørret og brændt i ovne ved høje temperaturer. Resultatet er stærkt, smukt og holdbart. Vi har over 120 års erfaring i at udvikle og fremstille tegltagsten. Omhyggeligt udvalgte råvarer, de bedste blandinger og sammensætninger samt en moderne produktionsteknik sikrer alle vores tagsten en glat og smuk finish af høj kvalitet – med 30 års garanti. 

Tagstenens farver, former og overflader skaber kønne skygge- og lyseffekter afhængig af geometrien på tagstenen. Det er med til at tilføre det færdige byggeri karakter uanset om du vælger røde, blådæmpede, brune, grå eller sorte nuancer. 


 

Roof tiles campaign

Download vores tagstenskatalog

Vores tagsten findes i et utal af farver, former og overflader, som på forskellig vis skaber kønne skygge- og lyseffekter afhængig af geometrien på tagstenen. 

 At vælge et tag i tegl giver mange åbenlyse fordele. Tagsten i tegl er et rent naturmateriale, som kun bliver smukkere med årene og med en levetid på mere end 100 år.


 

Moderne eller klassisk tagten?

Vi har det hele under ét tag

Du er velkommen til at få en snak med en medarbejder omkring valget af tagsten og løsninger. Vi er også behjælpelige, hvis prøver ønskes tilsendt.
 


 

Farver og overflader

Der findes mange former for tagbeklædning i et utal af farver og overflader

Overvej hvilken farve og hvilken overflade der passer bedst til dit byggeprojekt. Fra vingetagstenens klassiske og levende udtryk til de glaserede falstagsten, som giver taget elegance og eksklusivitet.
 


 

Manual roof tile production at Ewhurst production plant in UK.


 

Keymer tegl

 

Håndlavede tagsten og beklædningstegl

Keymar er et af de ældste brands inden for tagsten og beklædningstegl. Brugen af den fede Wealden ler til produktionen sikrer unikke varme farver, flotte teksturer og høj holdbarhed.

Pontigney & Émaillées

 

Rå eller glaserede tegl

Franske navne og alligevel passende til danske tage og facader. De flotte tagsten og beklædningstegl fås i et spændende udvalg af naturlige rødbrune farvenuancer og i en fantastisk farveeksplosion af skønneste glaserede farver.

    

 Brug for input til valg af teglprodukter?

Så er du velkommen til at kontakte vores medarbejdere, der står klar med rådgivning og inspiration.

 

Skal vi mødes i vores showroom?

Book et møde med mig i vores showroom på Frederiksberg. Jeg viser dig gerne vores verden af tegl.

 Seneste artikler

0ResultaterVisualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker