Mød Natasha Christensen - vores afdelingsleder for intern salg!

Natasha Christensen, Afdelingsleder | Egernsund Wienerberger A/S

 

Et dream team. Sådan omtaler Natasha Christensen vores interne salgsteam, som hun står i spidsen for. Som afdelingsleder lever og ånder hun for god kundeservice og gør en dyd ud af at optimere processerne i hverdagen – til gavn for både medarbejdere og kunder.

 

Siden 2016 har Natasha Christensen slået sine folder hos Egernsund Wienerberger, hvor hun er afdelingsleder for vores interne team af sælgere. Ledelse og god service har altid været en rød tråd i hendes karriere, der blev skudt i gang hos Jysk. Her gennemførte hun i 2002 en lederaspirantuddannelse, inden hun blev ansat som butikschef i en årrække. Herefter var hun kundekonsulent hos Syd Energi, indtil hendes vej krydsede vores.

- Jeg har altid haft en leder i maven, og da Egernsund Wienerberger stod og manglede en teamleder til intern salg, var timingen heldigvis perfekt. Siden jeg startede, har min stilling udviklet sig, og jeg har bygget ovenpå mine kompetencer med lederuddannelser undervejs.

Det fortæller Natasha Christensen, der med egne ord står i spidsen for et dream team af dedikerede medarbejdere:

- Det er en fornøjelse at være leder for en gruppe utroligt seje medarbejdere, som altid klør på med krum hals, og som samtidig er både godt og sjovt selskab.

     

"Det er spændende at være en del af en virksomhed med et så omfattende produktsortiment som Egernsund Wienerbergers, hvor vi udover mursten også leverer beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker. På den måde får vi nemlig lov til at beskæftige os med en bred pallette af produkter, der skaber en helhed og gør os i stand til at byde ind i byggeriet på flere niveauer."

Natasha Christensen
Teamleder i Intern Salg, Egernsund Wienerberger

     

En bred pallette af produkter i tegl

Som afdelingsleder for intern salg har hun blandt andet ansvar for, at alle ordrer bliver tastet og leveret, levering af prøvetavler og prøvekasser samt eksport:

- Det allervigtigste er kort sagt, at vi yder en god kundeservice, og at vi får solgt en masse produkter, som bliver leveret til tiden. I afdelingen arbejder vi derfor tæt sammen med Supply Chain Management for at sikre, at produkterne er til rådighed, og vi koordinerer med transportørerne. Alt sammen for at sørge for, at vores kunder får deres ordrer leveret til tiden, forklarer Natasha Christensen.

Hun tilføjer, at vores interne salgsafdeling fungerer som backup for alle konsulenterne, der har en fast ”makker” i afdelingen. Dermed kan de hurtigt aflevere en ordre, spørge ind til et tilbud eller lignende.

- Det er spændende at være en del af en virksomhed med et så omfattende produktsortiment som Egernsund Wienerbergers, hvor vi udover mursten også leverer beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker. På den måde får vi nemlig lov til at beskæftige os med en bred pallette af produkter, der skaber en helhed og gør os i stand til at byde ind i byggeriet på flere niveauer.

LESS kampagnebilleder

Lever og ånder for god kundeservice

Til daglig gør Natasha Christensen en dyd ud af at bane vejen for sine medarbejdere, så de kan udføre deres arbejdsopgaver med færrest mulige bump på vejen:

- Jeg kan godt lide koordineringsarbejdet med at få ordrerne tastet og hele tiden sikre optimale processer. Jeg gør meget ud af, at stien er lagt for mine medarbejdere, for det ligger mig meget på sinde at optimere processerne konstant. Det kommer nemlig ikke mindst kunderne til gode, når mine medarbejdere kan løse deres opgaver hurtigt og effektivt. Hun tilføjer:

- Min hverdag er ikke bare spændende, fordi jeg lever og ånder for god kundeservice, men også fordi byggebranchen aldrig står stille. Den har buldret derud af, siden jeg startede.

Natasha Christensen er født og opvokset i Kolding, men bor nu i Blans mellem Sønderborg og Åbenrå sammen med sin mand - som hun mødte i tiden hos Jysk – og deres to drenge Johannes på 13 år og Anders på 7. Familien bor med deres lille hund Minik i et hus, de selv har tegnet og bygget. 

Selvom hun har fødderne solidt plantet i den sønderjyske muld, er hun til daglig at træffe i både Sønderborg, på Fyn og på Frederiksberg, da teamet sidder spredt på flere lokationer.

Nærværende ledelse til alle tider

Da coronapandemien satte en stopper for hendes vanlige besøg rundt mellem vores kontorer, måtte Natasha Christensen tage alternative metoder i brug. Som så mange andre steder blev online møder en fast del af hverdagen i intern salg. Dette sammen med en række andre kreative initiativer:

- Udover at vi via Teams afholdte et fast tavlemøde om ugen, mødtes vi til en virtuel fredagsbar hver uge. Det var en supergod måde at få talt om løst og fast og få opfyldt det sociale behov for at være sammen med kollegaerne, fortæller Natasha Christensen og afrunder:

- Det var og er vigtigt for mig at holde kontakten med afdelingen og hjælpe dem med at holde motivationen oppe. Under nedlukningen tog jeg derfor kaffe og sandwiches med og gik en tur på behørig afstand med alle medarbejdere. Ikke mindst for at lære nye medarbejdere at kende og få dem til at føle sig velkomne.


 


 

Leder du efter den perfekte mursten?

Gå på opdagelse i vores sortiment af mursten i forskellige farver og med varierende overfladestrukturer.

Læs mere

Inspiration i indbakken?

Så er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, der byder på referencer, tips og nyheder fra vores hånd.

Tilmeld dig her

Vil du i kontakt med os?

Her finder du oplysningerne på dine kontakter på kontoret såvel som i marken.

Kontakt os

     


 

Seneste artikler

0Resultater


 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker