Mursten: EW2191 Contignas - EW2783 Royal Night | Iris Hus

Om Egernsund Wienerberger

Egernsund Wienerberger er Nordens største teglvirksomhed. Vi forener dyb lokal forankring med internationalt udsyn og globalt perspektiv og vores historie går adskillige generationer tilbage. Det giver os en unik ekspertise og erfaring, som hver dag præger vores tilgang til mulighederne med tegl. Netop derfor er vores program formentlig det bredeste, mest komplette og mest innovative i hele Norden.

Vi brænder for tegl

I Egernsund Wienerberger brænder vi for kvalitet og kreativitet – bogstavelig talt. Vores tegl er sande naturprodukter – ler formgivet med vand, tørret og brændt i ovne ved høje temperaturer. Det betyder, at alle vores produkter er unikke og har en naturlig variation fra brænding til brænding, en variation, der udfordrer og inspirerer kreativiteten. 

Vi brænder samtidig for en bæredygtig fremtid. Ud over løbende indsatser i vores produktion for at nedbringe CO2-aftrykket satser vi på produkter, der reducerer ressourceforbruget og indgår i naturens eget kredsløb. Vi tror på kvalitet, der kan ses og mærkes. Tegl, som formes og udvikler sig i takt med tiden.

Når man bygger med tegl, kan man lege med formater, former, forbandter og fuger. Og vi elsker, når teglets muligheder udnyttes og bidrager effektivt til murværkets udtryk. Vi inviterer dig indenfor i vores verden, en verden af tegl i et væld af farver, overflader og formater. Tegl til at bygge huse, hjem og drømme af. 

 

Mød vores mursten

Besøg vores showroom på Forchhammersvej 17, Frederiksberg og oplev alt fra tagtegl, belægningstegl, beklædningstegl og danske og udenlandske mursten i et væld af farver og formater. 

Du kan også besøge vores udendørs udstillinger på Sundgade 3 i Egernsund og i Teglparken ved Vejle. Her har du muligheden for at opleve de mest populære mursten i vores sortiment.

 

Bæredygtig produktion

Vi opfatter bæredygtighed som en integreret del af vores virksomhed, og en vigtig faktor for Egernsund Wienerbergers succes - hvor bæredygtighed er solidt forankret i vores virksomhedsstrategi:

  • Miljøbeskyttelse i produktionen
  • Bæredygtige produkter
  • Motiverede medarbejdere
  • Social ansvarlighed

 

 

Besøg vores showroom

Klik ind og se åbningstider og adresse på vores showroom på Frederiksberg samt udendørs udstillingerne i Egernsund og Teglparken ved Vejle.

Find adresse og åbningstider

Få råd og vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi glæder os til at møde dit næste byggeprojekt.

Find din kontaktperson

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker