Sustainable project Skibet

Certificeringer

Medlem af

Green Building Council Denmark

Egernsund Wienerberger er medlem af Green Building Council Denmark (DK-GBC), en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at fremme bæredygtighed i bygninger og det bebyggede miljø i Danmark. Organisationen administrerer blandt andet den førende frivillige bæredygtighedscertificering i Danmark, DGNB Denmark.

Som medlem støtter vi op om DK-GBCs arbejde om at udbrede DGNB-ordningen i dansk byggeri. Samtidig er det en mulighed for os til at holde os orienteret om de nyeste tendenser og udviklingen inden for bæredygtigt byggeri.

Læs mere på www.dk-gbc.dk

DGNB

DGNB består af en række kriterier og underkriterier, der tilsammen bruges til at evaluere en bygning eller et byområde. Det er det førende certificeringssystem i Danmark og udmærker sig ved at tage sit afsæt i de oprindelige tre bæredygtighedsaspekter fra Rio-erklæringen (miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed).

Egernsund Wienerberger kan bidrage til at få dit byggeri DGNB-certificeret, og vi har pt. 4 DGNB-rådgivere, som er klar til at hjælpe og sparre omkring dit byggeri. Kontakt os her samt find vores produktspecifikke EPD'er her. 

LEED

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) er en internationalt anerkendt miljøcertificeringsordning for byggeriet, som er udviklet af det amerikanske Green Building Council (USGBC). Certificeringen har primært fokus på bygningens miljømæssige påvirkning og mindre på de sociale aspekter. Vurderingen kan resultere i Certified, Silver, Gold og Platinum.

Egernsund Wienerberger kan bidrage til at få dit byggeri LEED-certificeret. Kontakt os gerne for hjælp og sparring samt find vores produktspecifikke EPD'er her. 

BREEAM

BREEAM – (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) er den mest benyttede certificeringsordning i Europa og stammer oprindeligt fra England.  Ordningen ønsker at fremme miljøvenligt og bæredygtigt byggeri ud fra forskellige kategorier såsom bygningens energianvendelse, indeklima med ventilation og belysning, vandøkonomi, affaldshåndtering samt arealudnyttelse og påvirkning af nærmiljøet. Vurderingen resulterer i karakteren Acceptable, Pass, Good, Very Good, Excellent eller Outstanding.

Egernsund Wienerberger kan bidrage til at få dit byggeri BREEAM-certificeret. Kontakt os gerne for hjælp og sparring samt find vores produktspecifikke EPD'er her. 

 

_____

 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker