Murstensinspiration for april

Topbillede inspirations-blog

 

Udgangspunkt i murstenen EW0183 Bly

Inspirationen i april måned tager udgangspunkt i den tromlede mursten EW0183 Bly med et flot farvespil i grålige og brunlige nuancer.

Vores tromlede mursten opstår ved at blande restbrændinger fra vores sortiment af mursten. Først sorteres murstenene efter farve, derefter bliver de blandet og tromlet med cement og udvalgte farvepigmenter.

Dette giver de tromlede mursten deres bløde former og varierende farvespil - helt uden spild.

 


 

Mursten EW0183 Bly

Hvilke mursten komplementerer EW0183 Bly?

Som den første og særdeles oplagte kombination har jeg nederst valgt EW0112 Brun Valmue. Med sine  karakteristiske skråsætninger og harmonerende farvespil passer den perfekt til EW0183 Bly

Med de to mursten i kombination opnås en stærk samhørighed, og den brune fuge kan med stor fordel forene de to mursten. En antracit fuge vil også udmærke sig positivt.

Til højre har jeg valgt at præsentere EW0447 Flint, der med sine forskellige farver og strukturkontraster forbindes med en harmonisk 1176 Grå fugefarve. EW0447 Flint er ligeledes en stentype, som kan produceres både som en massiv sten og som LESS-variant. LESS reducerer CO2-udledningen i produktionen med 70-90% grundet 15% mindre råvareforbrug og brugen af certificeret biogas.

 

Hvilke mursten har du valgt som kontrast?

Jeg har valgt øverst at præsentere EW2136 Light Coal som den dynamiske kontrast til EW0183 Bly. De respekterer begge deres grundfarver men sammenbindes af det grålige overfladespil, som begge mursten karakteriseres med.

Der kunne med fordel skabes distance mellem murstenene ved at anvende en 2252 Lys Gul fugefarve for EW0447 Light Coal - og med mulighed for enten Antracit eller 1176 Grå fugefarve ved EW0183 Bly.

 

Du har igen en glaseret mursten med?

Ja, det har jeg. 

Som sidste gang har jeg taget en undervurderet glaseret facadesten med - denne gang den grå. Det har jeg gjort, fordi den skaber fokus, udfordring og kontrast til en facade - og igen for mulig synliggørelse af opdeling ved stueetage - evt. erhverv - og ovenstående etager.

 
 

Besøg vores showroom

Du er mere end velkommen til at besøge vores showroom, hvor du kan gå på opdagelse i vores produkter til facaden.

 

LESS. CO2-besparende mursten til fremtidens byggeri.

Ved at reducere materialeforbruget med 15% og brænde med certificeret biogas reducerer vi CO2-udledningen i produktionen med 70-90%. CO2-besparelsen i produktionen af LESS dækker fase A3 i EPD'en.

Brug for input til valg af teglprodukter?

Så er du velkommen til at kontakte vores medarbejdere, der står klar med rådgivning og inspiration.

 

   


 

Seneste artikler

0Resultater


 

Campaign handmade bricks

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om produkter, inspirerende projekter, dokumentation, genanvendelse, biodiversitet og meget mere.


 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker