Mursten: EW2191 Contignas - EW2783 Royal Night | Iris Hus

Om Egernsund Wienerberger

Egernsund Wienerberger er Nordens største teglvirksomhed. Vi forener dyb lokal forankring med internationalt udsyn og globalt perspektiv og vores historie går adskillige generationer tilbage. Det giver os en unik ekspertise og erfaring, som hver dag præger vores tilgang til mulighederne med tegl. Netop derfor er vores program formentlig det bredeste, mest komplette og mest innovative i hele Norden.

Vi brænder samtidig for en bæredygtig fremtid. Ud over løbende indsatser i vores produktion for at nedbringe CO2-aftrykket satser vi på produkter, der reducerer ressourceforbruget og indgår i naturens eget kredsløb. Vi tror på kvalitet, der kan ses og mærkes. Tegl, som formes og udvikler sig i takt med tiden.

Besøg vores showroom på Forchhammersvej 17, Frederiksberg og oplev alt fra tagtegl, belægningstegl, beklædningstegl og danske og udenlandske mursten i et væld af farver og formater. Du kan også besøge vores showroom på Sundgade 3 i Egernsund. Her har du muligheden for at opleve den mest populære del af vores murstens sortiment udendørs (under halvtag).

 

Bæredygtig produktion

Vi opfatter bæredygtighed som en integreret del af vores virksomhed, og en vigtig faktor for Egernsund Wienerbergers succes - hvor bæredygtighed er solidt forankret i vores virksomhedsstrategi:

  • Miljøbeskyttelse i produktionen
  • Bæredygtige produkter
  • Motiverede medarbejdere
  • Social ansvarlighed

 

Hvis du har spørgsmål, så ring gerne på +45 7444 2540.

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker