Vores DGNB-konsulenter kan hjælpe med dit næste grønne byggeprojekt

DGNB | DGNB-konsulenter - Egernsund Wienerberger

 

Hvilke mursten og beklædningstegl skal du vælge, hvis dit byggeri går efter en DGNB-certificering? Hos Egernsund Wienerberger kan du få rådgivning til valg af teglprodukter til dit bæredygtige byggeri af vores fire DGNB-konsulenter. Du kan også få adgang til vores dokumentationspakke, som vi har udviklet i samarbejde med Rambøll. Det gør det nemt at levere dokumentation til dit DGNB-byggeri.

   

 


De seneste år er behovet for bæredygtigt byggeri og dermed også DGNB-certificeringer i Danmark øget eksponentielt. I 2021 var over 400 bygninger i Danmark tilmeldt en DGNB-certificering.

En DGNB-certificering dokumenterer bæredygtigheden af en bygning. Ved brug af DGNB som værktøj gives der anledning til et fælles grundlag for bygherrer, entreprenører, arkitekter og rådgivere til at bygge bæredygtigt.
Med et DGNB-certifikat i hånden opnås en øget værdi og kvalitet af bygningen. Dette skyldes blandt andet, at kriterierne i DGNB har fokus på at reducere omkostninger, spild og ressourcer gennem hele byggeriets levetid samtidig med at skabe bedre sociale forhold og værdi for brugerne af bygningen.

DGNB-dokumentationspakke for mursten og beklædningstegl

Vores mursten og beklædningstegl URBAN bidrager positivt til byggerier, der går efter en DGNB-certificering.

- Vi kan se et stigende antal projekter, der certificeres efter DGNB. Det er vigtigt, at vi kan tilbyde dokumentation for vores produkter, og derfor har vi i samarbejde med Rambøll udarbejdet en dokumentationspakke. Vi har samlet al relevant produktdokumentation, som en DGNB-auditor har brug for i forbindelse med en DGNB-certificering af en bygning, siger Henrik Fuldby-Olsen, der er arkitekt- og entreprenørkonsulent hos Egernsund Wienerberger og én af vores fire DGNB-konsulenter.

Han forklarer, at formålet med dokumentationspakken er at lette processen, da certificeringsordninger som DGNB kræver omfattende beregninger, beslutninger og dokumentation.

Du kan kontakte én af vores DGNB-konsulenter for at få udleveret vores DGNB-dokumentationspakke, ligesom du kan få hjælp til rådgivning om valg af mursten og beklædningstegl til dit næste DGNB-byggeri.

Vejledning i produkter der giver point ved DGNB

Vores DGNB-konsulenter kan hjælpe dig fra projektets start til slut.

Alle fire konsulenter har gennemført Green Building Council Danmarks ’DGNB konsulentuddannelse for nye byggerier’ og kan derfor vejlede om, hvad der skal til for, at et byggeri bliver bæredygtigt i relation til vores produkter.

- Vi kan hjælpe vores kunder med at besvare spørgsmål, der omhandler vores produkter og alle de tekniske specifikationer. Det kan være informationer om vores produktspecifikke EPD’er, DoP eller anden form for teknisk dokumentation og rådgivning om, hvilke af vores produkter de skal kigge henimod for at opnå de point, der er mulige med vores produkter, forklarer René Lemming, DGNB-konsulent og arkitekt- og entreprenørkonsulent hos Egernsund Wienerberger.

Se tabellen, der viser kriterierne og procentsatsen, som vi kan levere dokumentation for ved en DGNB-certificering


 

    

Hjælp til DGNB-certificering?

Vores DGNB-konsulenter hjælper dig fra projektets start til slut.
Kontakt en af vores fire DGNB-konsulenter for rådgivning.

Janus Steenberg

Arkitekt- og entreprenørkonsulent øst
DGNB-rådgiver


T. +45 7444 2540
M. +45 2442 1322 
Send mail til Janus

René Lemming

Arkitekt- og entreprenørkonsulent øst
DGNB-rådgiver


T. +45 7444 2540
M. +45 2911 9677 
Send mail til René

Henrik Fuldby-Olsen

Arkitekt- og entreprenørkonsulent vest
DGNB-rådgiver


T. +45 7444 2540
M. +45 2936 9927 
Send mail til Henrik

Søren Henrichsen

Arkitekt- og entreprenørkonsulent vest
DGNB-rådgiver


T. +45 7444 2540
M. +45 2010 2277 
Send mail til Søren

    


 

Bæredygtige mursten til certificeret byggeri

Hos Egernsund Wienerberger har vi leveret teglprodukter til flere DGNB-certificerede byggerier.

Når du vælger tegl som klimaskærm, vælger du en naturlig og holdbar løsning, som giver betydelige besparelser i bygningens levetid. Tegl holder i mere end 100 år og er en næsten vedligeholdelsesfri løsning.

- Flere og flere kunder vælger vores bæredygtige LESS-serie af mursten. Ved at reducere materialeforbruget med 15% og brænde med biogas reducerer vi CO2-udledningen i produktionen med 70-90% sammenlignet med en traditionel mursten produceret med naturgas.. Vores LESS-mursten kan i den grad være med til at sikre vigtige point til en DGNB-certificering og en bedre LCA-vurdering, siger Janus Steenberg, DGNB-konsulent og arkitekt- og entreprenørkonsulent hos Egernsund Wienerberger.

Bæredygtigt byggeri er vejen frem

Hos Egernsund Wienerberger har vi ambitiøse målsætninger, når det kommer til en bæredygtig produktion. Vi har fokus på CO2-reduktion, mere genbrug og genanvendelse samt øget biodiversitet med respekt for naturens ressourcer.

- Byggebranchen har som aldrig før fokus på at reducere CO2-udledningen fra byggematerialer. Præcis som vores kunder ønsker vi at bidrage til et mere bæredygtigt byggeri. Som DGNB-konsulenter kan vi med vores dokumentationspakke hurtigt og nemt give adgang til DGNB-dokumentation for vores produkter, ligesom vi kan hjælpe vores kunder med at vælge de rette produkter til deres bæredygtige byggeri, afslutter Søren Henrichsen, DGNB-konsulent og arkitekt- og entreprenørkonsulent hos Egernsund Wienerberger.


 

Mursten - EW2448 Willems Forest - Hosta Hus


 

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores produkter, eller ønsker du at få udleveret vores dokumentationspakke til dit DGNB-byggeri?

Kontakt vores DGNB-konsulenter

Ønsker du inspiration i din indbakke?

Modtag vores nyhedsbrev og bliv inspireret af vores produkter og referencer,

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

     


 

Seneste artikler

0Resultater


 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker