Murstensinspiration for april

Brick: EW2338 Savanne

 

Savanne – en klassisk mursten i rosa nuancer

Vores mursten Savanne er en klassiker, hvis du er på jagt efter en mursten i rosa nuancer. Med sit rolige og varme farvespil matcher den roséfarvede mursten andre sten med fælles nuancer og samme harmoniske udtryk, ligesom sten med struktur og et mere rigt farvespil i de lidt mørkere toner genkalder en varm samhørighed med Savanne.

 

Vores arkitekt- og entreprenørkonsulent René Lemming viser her, hvordan du med fordel kan kombinere den blødstrøgne mursten Savanne med vores øvrige sortiment.

Rolige og varme farvetoner

Centreret for dette inspirationsindlæg står vores mursten EW2338 Savanne, som valget af de andre mursten er bygget op omkring.

Det er en rosé blødstrøgen sten med et svagt spil i overfladen. Savanne klæder både den mindre familiebolig og storskalabyggeriet med sit rolige farvespil i varme rosa nuancer.

Savanne kan sagtens spille sammen med forskellige fugefarver, og det kan især være flot at opmure stenen med en lys varm mørtel for at understrege det imødekommende udtryk.

Hvilke mursten komplementerer Savanne?

Øverst er EW0110 Rød Okker repræsenteret, og lige som Savanne stenen er Rød Okker også utrolig underspillet, men i sammenspillet med Savanne, skabes der et roligt og harmonisk udtryk med mulighed for individuelle fugefarver der matcher hver stentype. Rød Okker er desuden en del af vores CO2-reducerende LESS-serie af mursten.

 

Til venstre for Savanne finder vi Veldbrons med de violette, brændte og rustfarvede nuancer. Veldbrons kan med sin karakteristiske håndstrøgne struktur skabe et anderledes sammenspil med Savanne, som komplementerer på en særdeles inspirerende og anderledes måde.

Denne sammensætning af Veldbrons og Savanne kunne godt være en inspiration for etagebyggeri med en grid-opbygning i facaden.

Murstensinspiration - maj


 

Til højre for Savanne har jeg placeret vores blødstrøgne EW2117 Havre, som er en gul og meget klassisk sten i sit udseende. Samme varme og gyldne nuancer leveres her ved Havre som ved Savanne. Enkelte fælles nuancer går igen mellem stenene, så der derved opnås en samlet harmoni og et roligt udseende i facaden. Havre er desuden en del af vores CO2-reducerende LESS-serie af mursten.

Nederst er vores seneste sten på stammen, EW2288 Dodenkop. Det er en af vores nyere mursten, som er udviklet i det klassiske røde ler, der har fået tilført lidt mere på den visuelle side. En bund med varme og tyngde, hvorpå et levende farvespil og brænding slår tonen an.

Dodenkop er en sten med en meget stor visuel variation af røde, brune og mørke farver, men genkalder stadig en varm samhørighed til den lyse Savanne sten. Dodenkop er desuden en del af vores CO2-reducerendLESS-serie af mursten.


 


 

Skal vi mødes i vores showroom?

Book et møde med mig i vores showroom på Frederiksberg. Jeg viser dig gerne vores verden af tegl.
 

Mulighederne er mange, når der skal vælges mursten

Her får du overblik over vores udvalg af mursten med forskellige farver og overflader.
 

LESS. En mursten til fremtidens byggeri.

Ved at reducere materialeforbruget med 15% og brænde med certificeret biogas reducerer vi CO2-udledningen i produktionen med 70-90%.

Sådan har vi skabt fremtidens CO2-besparende mursten. 
 

    


 

Seneste artikler

0Resultater

 

 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker