Wienerberger-koncernen har købt Komproment

Henrik Dietrichsen, Regional Managing Director Nordics | Egernsund Wienerberger A/S

 

Wienerberger-koncernen har købt Komproment – den bæredygtige leverandør af ventilerede facader og beklædningsløsninger.

 

Opkøbet er et naturligt skridt i vores nordiske vækststrategi uden for vores kerneforretning af mursten og giver os mulighed for at tilbyde et endnu større sortiment af innovative facadeløsninger.

Komproment og Egernsund Wienerberger deler samme stærke værdier om bæredygtighed, design og innovation, og sammen kan vi tilbyde markedet stærk teknisk rådgivning og nogle af markedets mest attraktive facadeløsninger.

En totalløsning til markedet

Komproment kommer til at fortsætte som dets eget brand med egen portefølje under Wienerberger-koncernen i Norden. Ved at indgå i Wienerberger-familien er det nu muligt at accelerere den vækstrejse, som Komproment har startet, og styrke brandet yderligere.

Sammen får vi nu mulighed for at tilbyde vores kunder et endnu større og bredere produktsortiment og en totalløsning til klimaskærmen, når det gælder æstetiske, holdbare og klimavenlige facadeløsninger.

Med innovative produkter som grønne facader, natursten, solceller og genbrugsmaterialer tilfører vi yderligere værdi til vores eksisterende bæredygtige produktudbud. Samtidig får vores arkitektrådgivere nu mulighed for at tilbyde vores kunder en langt bredere totalløsning inden for klimaskærmen.

Vi ser frem til at begynde denne rejse sammen og glæder os til fortsat at udvikle markedet for facadeløsninger i Norden.


 


 

Bæredygtighed i Egernsund Wienerberger

Læs mere omkring de tiltag vi har igangsat for at nedbringe CO2-udslippet i vores produktion samt hvordan vi hele tiden udvikler nye produkter med et mere miljøvenligt perspektiv.
 

LESS. En mursten til fremtidens byggeri.

Ved at reducere materialeforbruget med 15% og brænde med certificeret biogas reducerer vi CO2-udledningen i produktionen med 70-90%.

Sådan har vi skabt fremtidens CO2-besparende mursten.
 

Inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration om produkter, projekter og øvrige tiltag direkte i din indbakke.
 

     


 

Seneste artikler

0Resultater


 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker