Top 5 mest solgte mursten i 2022

Mursten - top 5 illustration


- og årets højdespringere.


Er din favoritmursten at finde blandt de 5 mest solgte mursten i 2022? Og hvilke var højdespringerne i 2022? Find Top 5 inden for mursten herunder.


 

Top 5 - mest solgte mursten i 2022

Disse 5 mursten var de mest solgte i Danmark i 2022:

NO 1

Mursten - EW2166 Sisteron - LESS

EW2166 Sisteron

En sandfarvet blødstrøgen mursten med hvide og mørkegrå nuancer. Sisteron er en mursten i den franske serie, en familie af mursten, der alle er opkaldt efter franske byer og hvis blide farvepallette er inspireret af det sydfranske ferielandskab: strandens sten og sand, gyldne marker og let sommertøj i blødt hør.

NO 2

Mursten - EW2169 Cold Hawaii - LESS

EW2169 Cold Hawaii

Sandfarvet blødstrøgen mursten med hvide og grå nuancer. Cold Hawaiis farver er inspireret af brusende bølger, der slår ind over sandstranden. Murstenen Cold Hawaii er naturligvis opkaldt efter surferparadiset på den jyske vestkyst.

NO 3

Danish Facade Brick 3.2.55 Red Shade

EW3255 Red Shade

En markant rød hånd- og sandstrøget mursten med en vrimmel violette, hvide og mørkere nuancer. Vælg selv om udtrykket skal være lyst eller mørkere, med sine mange nuancer fungerer Red shade godt med både en mørk og en lys fuge.

NO 4

EW2115 Sommer - LESS

EW2115 Sommer

En gul klassisk blødstrøgen mursten. Sommer er som navnet antyder en varm renfarvet gul mursten. Brug sommer alen for et enkelt klassisk udtryk eller brug den i kombination med andre gule musten fra vores sortiment f.eks. EW2123 Callisto eller EW2160 Yellow Coal.

NO 5

EW2448 Willems Forest

EW2448 Willems Forest

Willems Forrest er en blødstrøgen brunviolet mursten med et levende farvespil i gyldne og rustfarvede nuancer. Murstenen er udviklet i samarbejde med arkitekten Vibeke Willems, der også lægger navn til.


 

Murstens-højdespringerne i 2022

Ønsker du at bygge med en mursten, som trender og er på listen for årets højdespringere i 2022, så skal du bygge med disse mursten:

NO 1

EW2207 Rød mørk

En rød blødstrøgen mursten. Rød mørk er en rød renfarvet mursten med en dybrød teglfarve. Rød mørk kan med fordel kombineres med EW2260 Red Coal eller EW2216 Pakhustegl for et underspillet klassisk udtryk.

NO 2

EW0466 Kobber

En rød blødstrøgen mursten med en overflade nuanceret af sort forstøvning. Kobber er inspireret af vores byers ældre bygninger i røde klassiske mursten, der har optaget tidens sod og ælde, derfor er Kobber det oplagte valg, når der skal bygges nyt i en ældre kontekst.

NO 3

EW3373 Safari

En gulrød hånd- og sandstrøget mursten med et afstemt spil i sorte og rosa nuancer. Safari er formet af gulbrændende ler strøget med sort og rødt sand, kontrasten mellem sandet og leret giver murstenen dybde og liv.

NO 4

EW2430 Bison

En brungrå blødstrøgen mursten med spil. Bison blev med sit ”earthy” udtryk en lynhurtig klassiker og med god grund. Bison kan med sin mellemtone farve nemt kombineres med både mørke og lyse eller varme og kolde farver og materialer. Skab dit eget udtryk med Bison.

NO 5

EW0309 Dyb rød

En klassisk rød blødstrøgen mursten. Den røde mursten er den danske urmursten og Dyb rød fra vores fynske teglværk Petersminde er en elsket klassiker. Kombinér Dyb rød med EW0492 Lava for en livlig kontrast.

NO 6

Bronsgroen

En lys gylden hånd- og sandstrøget mursten med hvide og sarte grønne nuancer. Bronsgroen er en interessant mursten med et dristigt farvespil og en rå overflade, der tilsammen skaber et naturligt og dynamisk udtryk.Mursten: EW0448 Halm | Toves Gaard, København

LESS

- den CO2-reducerende mursten

Vores seneste innovation på vejen mod et mere bæredygtigt byggeri er LESS:

  • mindre CO2
  • mindre råvarer
  • mindre vægt

Læs mere om, hvordan LESS reducerer både CO2-aftryk og råvareforbrug med tocifrede procentsatser: 


 

Bestil vores 3-i-1 til arkitekten

Inspiration, kollektion og skitsedel i én bog. Bliv inspireret til mønstermurværk med et væld af farver, udtryk og nuancer af mursten.

Bestil 3-i-1 til arkiten her

Mursten til dit næste byggeprojekt?

Har du brug for sparring om mursten til et byggeri med meget konkrete udfordringer?
 

Kontakt vores salgsafdeling

Inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration om produkter, projekter og øvrige tiltag direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her


 

Seneste artikler

0Resultater

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker