Vi byder Brian Raun velkommen til vores team af dygtige sælgere

Brian Raun - Key Account Manager | Egernsund Wienerberger

 

Vi har udvidet vores team af dygtige sælgere. Her kan du møde Brian Raun, der er vores nye salgs- og rådgivningskonsulent for typehuskunder og forhandlersalg.

Brian Raun har et CV, der vidner om solid erfaring inden for såvel salg som byggebranchen. Til daglig kommer det vores typehuskunder og forhandlere til gode, når han deler ud af sin viden om vores mursten. Bliv klogere på, hvorfor han er fascineret af murstenens mange muligheder.

 

For kort tid siden havde vi fornøjelsen af at byde Brian Raun velkommen. Han har allerede fundet sig godt til rette i sin nye rolle som salgs- og rådgivningskonsulent for typehuskunder og forhandlersalg, hvor han har til opgave at servicere og rådgive forhandlere og kunder fra typehussegmentet på Sjælland, Lolland, Falster og Bornholm.

- I mit job møder jeg hver dag rigtig mange forskellige mennesker, da jeg både er i dialog med forhandlere, entreprenører og ikke mindst hr. og fru Jensen, der er ved at udleve drømmen om et typehus. Det er min fornemmeste opgave altid at være tilgængelig for sparring og alle former for hjælp i forbindelse med kundens projekt, fortæller Brian Raun og fortsætter:

- Derfor skal man i det her job være glad for at have med mennesker at gøre og være i stand til at navigere på forskellige niveauer, og det tiltaler mig meget.

Han har mange års erfaring med salg inden for byggebranchen. Senest har han beskæftiget sig med salg af mørtel, og det var derfor nærliggende at fortsætte karrieren hos os.

 

"Det er spændende at være en del af Nordens største teglvirksomhed og opleve, at på trods af virksomhedens størrelse, er vi som en stor familie, hvor mennesket kommer først. Som medarbejder oplever jeg, at virksomhedens rolige atmosfære gennemsyrer, hvordan man agerer ud til kunderne."

Brian Raun
Key Account Manager, Egernsund Wienerberger
 

At matche mursten og mennesker

Vores forskelligheder træder tydeligt frem i mødet mellem mennesker og mursten. Netop dette fremhæver Brian Raun som én af styrkerne ved typehusmarkedet:

- Typehusmarkedet er interessant, fordi det viser, hvor forskellige vi mennesker er. Mens nogle er mest optaget af design, lægger andre vægt på bæredygtighed. Og mens nogle af de private kunder er nybyggere, er andre mere erfarne. Derfor er en vigtig del af mit job som rådgiver at lytte, så kundernes ønsker og behov går i opfyldelse.

Desuden fortæller Brian Raun, at han er stolt af at være ansat i en virksomhed med bæredygtige ambitioner, som gør en indsats for at nedbringe CO2-aftrykket. Han tilføjer:

- Det er spændende at være en del af Nordens største teglvirksomhed og opleve, at på trods af virksomhedens størrelse, er vi som en stor familie, hvor mennesket kommer først. Som medarbejder oplever jeg, at virksomhedens rolige atmosfære gennemsyrer, hvordan man agerer ud til kunderne.

Fanget af mursten med farvespil

Det er en kombination af bæredygtighed og spil, der bliver nævnt, når Brian Raun bliver bedt om at pege på en personlig favorit blandt vores omfattende sortiment af produkter:

- Det er svært at vælge! Men noget af det, der fanger mig personligt, er, når der er spil i murstenene, fx med skråsætninger fra vores teglværk Petersminde. Det optimale er en mursten, hvor jeg får det bedste med fra to verdener, nemlig bæredygtighed og farvespil. Hvis jeg skal vælge to mursten, må det derfor være Terracotta og Calypso.

EW2284 Terracotta er en rød blødstrøgen mursten med hvide nuancer, og EW2124 Calypso er en gulrød mursten med legende let spil i gule og rosa nuancer.

Begge mursten er en del af vores serie af CO2-reducerende mursten og kan derfor leveres som en LESS-mursten, der har huller i midten, brændes med certifiecret biogas og benytter grøn el.

En rød blødstrøgen mursten med hvide nuancer. Terracotta er et moderne ´take´ på den klassiske røde mursten og vi er vilde med den måde det røde grundler arbejder sammen med det hvide lerslør.

En rosé blødstrøgen mursten med spil. Calypso er en gulrød mursten med et legende let spil i gule og rosa nuancer.

Fascineret af murstenens muligheder

Brian Raun fortæller, at han dårligt kan køre en tur i byen med sin kone uden at vise hende den mangfoldige arkitektur og mange forskellige mursten, som bybilledet byder på:

- Det er fascinerende at køre rundt og betragte, hvordan vores byer i høj grad er formet af mursten. Der ligger så meget historie i det. Mursten minder på mange måder om Lego, som vi legede med som børn. Begge dele kommer i mange forskellige farver og utallige kombinationsmuligheder, der gør det muligt at opnå et hav af udtryk. Og anvender man bare en enkelt mursten, kan man skabe variation ved at lege med opmuring og forskellige mønstre i murværket.

Privat bor han i Næstved med sin hustru og deres både fælles og sammenbragte børn. Også i fritiden er kontakten med mennesker vigtig for Brian, der når han ikke er på arbejde bruger en del tid som karateudøver og -instruktør:

- Som mennesker lærer vi forskelligt, har forskellige indlæringsmåder og håndterer ting forskelligt, og det har jeg fokus på i min fritid, såvel som når jeg er på arbejde og møder alle typer mennesker, afrunder Brian Raun.


 

Mursten: EW2284 Terracotta | Én-familiehus


 

Modtager du vores nyhedsbrev?

Ellers kan du tilmelde dig her og dermed undgå at gå glip af spændende tips og nyheder.
 

Leder du efter den perfekte mursten?

Gå på opdagelse i vores sortiment af mursten i forskellige farver og med varierende overfladestrukturer.
 

LESS. En mursten til fremtidens byggeri.

Ved at reducere materialeforbruget med 15% og brænde med certificeret biogas reducerer vi CO2-udledningen i produktionen med 70-90%.

Sådan har vi skabt fremtidens CO2-reducerende mursten.
 

    


 

Seneste artikler

0Resultater


 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker