Styrken i sammenholdet og forskellighederne hos Salgsteam Vest

Salgsteam Vest | Egernsund Wienerberger A/S

 

 

Hos Egernsund wienerberger er salgsteamet opdelt i en Øst- og en Vestafdeling. Salgsteamet i Vest arbejder primært med projektsalg til store og mellemstore byggerier. Det, der driver deres succes, er det tætte samarbejde mellem arkitekt- og rådgivningskonsulenter samt forhandler- og entreprenørkonsulenter.

Rollerne repræsenterer forskellige aspekter af salgsprocessen og samarbejdet sikrer en gnidningsfri overgang fra rådgivning til salg.

 

Hos Egernsund wienerberger er samarbejdet mellem arkitekt- og rådgivningskonsulenter og forhandler- og entreprenørkonsulenter afgørende for virksomhedens fremgang. De to roller repræsenterer hver deres vigtige funktion i salgsprocessen af Egernsund wienerbergers produkter.

Synergien mellem teamets kompetencer

Arkitekt- og rådgivningskonsulenterne spiller en central rolle, da de rådgiver og assisterer arkitekterne med at vælge det rette Egernsund wienerberger produkt til deres projekt. Udover at vejlede i produktvalget er konsulenterne også med til at udarbejde forskrifter til byggerierne, hvilket sikrer, at produkterne integreres korrekt i byggeprojektet.

På den anden side har vi forhandler- og entreprenørkonsulenterne, som har til opgave at sælge produkterne til projektet efter at en forskrift er på plads. Deres indsigt i markedet og deres evne til at etablere og vedligeholde relationer er afgørende for at sikre, at Egernsund wienerbergers produkter når ud til kunder.

Jesper Waldemar, som er Sales Director hos Egernsund wienerberger, understreger vigtigheden af et tæt samarbejde mellem de to roller:

– Det er i samspillet mellem disse to roller, at salgsprocessen virkelig tager form. Samarbejdet mellem vores arkitekt- og rådgivningskonsulenter og forhandler- og entreprenørkonsulenter sikrer en helhedsorienteret tilgang til salg, hvor alle aspekter af projektet bliver dækket. Deres evne til at kommunikere og samarbejde på tværs er altafgørende for, at vores virksomhed kan operere gnidningsfrit og levere materialer og rådgivning af stor værdi til vores kunder.

   
"Vi er meget forskellige i teamet både som personer og vores erhvervsfaring taget i betragtning, men vi har det godt i gruppen, der er en god dynamik og dialog, hvilket er vigtigt, når vi arbejder så tæt sammen, som vi gør."

Lars Kirk
Salgs- og rådgivningskonsulent, forhandlere og entreprenører Vest

Brick: EW0462 Almind | Egernsund Wienerberger A/S

Sælger kundernes drøm

Egernsund wienerberger arbejder med fokus på langsigtet relations-salg og ikke mindst skabelsen af æstetiske og langtidsholdbare bygningsværker samt arkitektoniske oplevelser.

– For os handler det ikke blot om at sælge et produkt, det handler snarere om at realisere kundens drøm om at skabe smukke og funktionelle bygninger, fortæller Jesper Waldemar.

De dygtige medarbejdere, Henrik Fuldby-Olsen, Søren Henrichsen, Miki Vagndorf og Lars Kirk, udgør rygraden i Egernsund wienerbergers Salgsteam Vest som henholdsvis arkitekt- og rådgivningskonsulent og forhandler- og entreprenørkonsulent. Med deres mange års erfaring og ekspertise inden for forskellige områder af byggebranchen, bringer de en unik viden og forståelse til bordet.

Deres lange karriere inden for branchen har givet dem en dybdegående forståelse for både de praktiske og teoretiske aspekter af byggeri og Egernsund wienerbergers produkter, hvilket giver kunderne tillid til, at de bliver vejledt af en ekspert.

– Vores strategi indebærer, at Søren og jeg, som arkitekt- og rådgivningskonsulenter, arbejder hårdt på at udarbejde en meget præcis forskrift for produktet, der imødekommer arkitekten og entreprenørens specifikke krav. Dette arbejde giver vores forhandler- og entreprenørkonsulenter det bedst muligt udgangspunkt for at sælge og lukke aftalen, forklarer Henrik Fuldby-Olsen, som har arbejdet som arkitekt- og rådgivningskonsulent hos Egernsund wienerberger i 24 år.

Dette bakker Lars Kirk op om. Han er ansat som forhandler- og entreprenørkonsulent og har været en del af salgsteamet i 8 år.

– En forskrift er jo ikke det samme som en ordre; det er derimod et utrolig gennemarbejdet og godt udgangspunkt for ønsket produkt, som jeg og Miki tager med os videre i processen og dialogen med kunden.

Lars Kirk understreger afsluttende at forudsætningen for deres succes også skal findes i deres forskelligheder. Han uddyber:

– Vi er meget forskellige i teamet både som personer og vores erhvervsfaring taget i betragtning, men vi har det godt i gruppen, der er en god dynamik og dialog, hvilket er vigtigt, når vi arbejder så tæt sammen, som vi gør.

I alt har Salgsteam Vest 57 års samlet erfaring hos murstensvirksomheden.

   

"For os handler det ikke blot om at sælge et produkt, det handler snarere om at realisere kundens drøm om at skabe smukke og funktionelle bygninger."

Jesper Waldemar
Sales Director hos Egernsund wienerberger


 


 

Kontakt vores salgsteam vest

   

Søren Henrichsen
Arkitekt- og entreprenørkonsulent vest | DGNB-rådgiver

Telefon: +45 2010 2277

Email: soren.henrichsen@egernsund.com

Employee of Sales in Denmark, Søren Henrichsen
Employee of Sales in Denmark, Henrik Fuldby-Olsen

Henrik Fuldby-Olsen
Arkitekt- og entreprenørkonsulent vest | DGNB-rådgiver

Telefon: +45 2936 9927

Email: henrik.fuldby-olsen@egernsund.com

Lars Kirk
Salgs- og rådgivningskonsulent forhandlere og entreprenører Vest

Telefon: +45 2021 1194

Email: lars.kirk@egernsund.com

Employee of Sales in Denmark, Lars Kirk
Employee of Sales in Denmark, Miki Vagndorf

Miki Vagndorf
Salgs- og rådgivningskonsulent forhandlere og entreprenører Vest

Telefon: +45 2349 9030

Email: miki.vagndorf@egernsund.com

   

   


 

Prøv vores MurDesigner

Leg med murstenens udtryk med forskellige forbandter og fugefarver. Du kan også blande de forskellige mursten.

 

Skal du bruge belægningstegl til dit næste projekt?

Tag et kig på vores sortiment af belægningstegl.


 

NY BOG! Inspirerende bog om mursten og murværk

Et opslagsværk med inspiration, kollektion og viden i én og samme bog – til arkitekten.

 

   

Seneste artikler

0Resultater

   

Campaign handmade bricks

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om produkter, inspirerende projekter, dokumentation, genanvendelse, biodiversitet og meget mere.

   

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker