Mursten, farvespil og udtryk i dit byggeri

Capelwick Multi

 

Få det perfekte farvespil og udtryk i dit byggeri

Vores brede sortiment består af blandt andet blødstrøgne mursten, maskinsten og kulbrændte mursten fra danske og internationale teglværker, der giver rig mulighed for at skabe individuelle bygningsværker: for eksempel overflader med et smukt farvespil og påbrændinger. 

Disse forskelligheder er med til at give murværket sin kvalitet og flotte karakter. Alt efter hvilket udtryk der ønskes, kan murstenene sammensættes i mange forskellige blandinger.

 

 

 

 

Blødstrøgne sten er Danmarks kendetegn

Blødstrøgne mursten er Danmarks kendetegn og er brugt gennem århundreder. I Danmark producerer vi blødstrøgne mursten på Petersminde Teglværk på Fyn.

Her vises Agern og Bark.

Kulbrændte mursten giver et unikt udseende

Det eksklusive murstensprogram fra udlandet består af mursten i mange spændende nuancer. De kulbrændte sten har en overflade, hvor revner og fuger skaber dybde og spil - hvor kullene fra brændingen har sat deres markante aftegninger og givet dem deres helt enestående særpræg. Helt igennem unikke mursten, der bringer stoflighed til facaden.

Her vises Magma og Gyvel.

Maskinsten når det skal være vejrrobust

Maskinsten bruges især ved industri- og landbrugsbyggerier og i områder, hvor stor vejrbestændighed er nødvendig.

Her vises Rød.

Specialsten: Dekorative og praktiske

Ventil og akustiksten bruges til dekorativt murværk og akustiske formål i kirker, auditorier og koncertsale. Akustikstenene er også velegnede som støjskærme mellem boligområder og stærkt trafikerede veje.
 
Formsten er velegnede til både nye byggerier og til renovering af ældre bygninger. De fremstilles især som blødstrøgne sten og leveres ved større opgaver efter tegning. Se eksempler på formsten her.

 

 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker