Murstensvæg bygget vind og skæv med vilje

Capelwick Multi

 

En monstrøs og skæv væg af mursten fra Egernsund Wienerberger giver det minimalistiske byggeri sjæl og varme.

Det er ikke ofte, at håndværkere får lov til at opføre en murstensvæg på 12 x 9 meter, der med vilje skal bygges vind og skæv. Ikke desto mindre var det opgaven, der ventede murerne for at tilføre topmoderne lokaler et unikt særpræg.

De minimalistiske, moderne og stilrene lokalers stod lidt kolde i sit udtryk. Derfor var det vigtigt at bryde det lidt kolde udtryk på en smart måde. Her giver murstensvæggen på en sjov og anderledes facon sjæl og varme. Man kan simpelthen ikke undgå at lægge mærke til den unikke væg, når man træder ind i vores lokaler.

 

Makværk af et murværk

Den monstrøse teglmur ligner på afstand et kæmpe, blødt og lækkert stykke stof i kamelfarve, der hænger ned fra loftet. Folk bliver bjergtaget af den enorme teglmur, når de træder ind i bygningen. Tættere på har muren lidt af ruinens flotte udtryk fra Colluseum i Rom over sig, og sammen med dagslys og lysprojektører foroven og forneden gør det, at væggen bliver levende.

Muren er opbygget med grove og kantede sammensætninger med 1-1½ cm forskydninger, hvor alle leder og kanter af murstenene er i spil, og der er brugt super fliseklæb i stedet for mørtel, så det netop ikke ligner en normal teglvæg.

Murstenen er W0479 Sand.

 

 

Askov Hoejskole, Vejen, Facing Brick W 479 Sand
Askov Hoejskole, Vejen, W 479 Sand
© Wienerberger A/S

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker