BLACK FRIDAY - BLACK BRICKS

Mursten - EW3478 Black Beauty

 

Black Friday nærmer sig med hastige skridt. Allerede i ugen op til Black Friday, der i år finder sted den 24. november 2023, vrimler det med vanvittige tilbud. På murstenssiden er det dog helt sort snak. Sorte mursten hører nemlig langt fra til i den "billige" kategori.

 

Nærmere tværtimod. Sorte mursten falder nemlig ned i kategorien af eksklusive mursten, og med deres flotte afstemte nuancer af grå og brun er de sorte mursten mere og mere populære. 

Vælg den mørke fugefarve for et flot massivt og næsten fløjlsblødt udtryk eller en lys fugefarve for et råt murværk med en stærk kontrast. Sorte mursten kan også bidrage til et monolitisk byggeri sammen med indfarvet mørtel. 

Det sorte murværk fremstår ofte med klasse og elegance, men sorte mursten kan også være en god kontrast til andre farver. 

Lad dig inspirere af byggerier med vores sorte mursten i galleriet nedenfor: 

     

Mursten - EW3478 Black Beauty
EW3478 Black Beauty
Mursten - EW3478 Black Beauty
Mursten - EW3478 Black Beauty
Mursten - EW3478 Black Beauty 

Black Friday - Black Bricks

... til inspiration


 

Mursten: EW3478 Black Beauty | Én-familiehus

   

Grøn er det nye sort

Der er ingen tvivl om, at sorte mursten tilfører et eksklusivt udtryk til byggeriet. Og selvom du hos os kan få mursten, der er næsten sort som kul, er det altså mange, mange år siden, vi stoppede med at fyre med kul. 

Rent faktisk kan du i dag vælge flere af vores sorte mursten som LESS, der er vores CO2-besparende serie af mursten. 

Her har vi reduceret vores forbrug af ler ved at perforere murstenen. Det giver fordele i både tørringen og brændingen, idet vi bruger mindre energi. Ved at perforere den blødstrøgne mursten og brænde med certificeret biogas reducerer vi CO2-udledningen i produktionen (Fase A3) med 70-90 procent. Det lavere miljøaftryk dokumenteres naturligvis i produktspecifikke EPD’er.

   

EW0454 Sort Onyx

En sortbrun blødstrøgen mursten med spil. Sort Onyx er en silkemat sortbrun mursten med brændte blanke sættemærker fra ovnens varme. Opmur Sort Onyx med en matchende mørk fuge for et elegant monolitisk udtryk.

EW0449 Kul

En sortbrun blødstrøgen mursten. Kul er en silkemat sortbrun mursten, den er en klassiker i vores sortiment opmur den med en matchende mørk mørtel for et præcist udtryk eller kombinér dem med EW0451 Stål for et mere spraglet udtryk.

EW2702 Royal Ghost

En blådæmpet sort blødstrøgen mursten. Royal Ghost er en elegant renfarvet mursten, opmur den med en matchende mørk fuge for et stramt tydeligt udtryk.

   

Sort Special LF

En sort blødstrøget blådæmpet mursten i et slankt langformat. Sort Special er en elegant sort mursten med lyse sættemærker. Opmur Sort Special med en matchende mørk fuge og opnår et stærkt monolitisk udtryk.

Sort rustik special LF

En sort blødstrøget blådæmpet mursten i et slankt langformat. Sort Special er en elegant sort mursten med lyse sættemærker. Opmur Sort Special med en matchende mørk fuge og opnår et stærkt monolitisk udtryk.

EW3478 Black Beauty

En sortbrun blødstrøgen mursten med brændte nuancer. Black Beauty er en markant sortbrun mursten, der har fået masser af varme i ovnen, hvilket giver murstenen et raffineret spil i matte og blanke nuancer. Mur Black Beauty op med en mørk fuge for et massivt udtryk.

   

EW3782 Sundkrog

En hånd- og sandstrøget mursten i en varm brunsort farve med enkelte elegante violette nuancer. For et kompakt monolitisk udtryk kan Sundkrog med fordel mures op med en mørk skrabet fuge.

EW2710 Dark Night

En brunsort blødstrøgen mursten i Romerlangformat. Dark Night er en mørk brun mursten med et sart spil i det slanke Romerformat (348x108x33mm) som giver murværket en elegant materialitet. Romerformatet er udviklet i samarbejde med arkitekter fra E+N.

EW2783 Royal Night

En sort blødstrøgen blådæmpet mursten med hvide og gullige nuancer. Royal Night er en elegant sort mursten med raffinerede lysere nuancer. Royal Night kan med sine mange farvenuancer mures op med både en lys og en matchende mørk fuge.

   

 

 


Fakta om Black Friday

Black Friday er den uformelle betegnelse for fredagen efter den amerikanske tradition Thanksgiving – og ligger derfor på fredagen efter den fjerde torsdag i november. I 2023 er det fredag den 24. november.

Black Friday opstod omkring 1973 i USA og blev oprindeligt brugt til at beskrive den voldsomme trafik af fodgængere og biler, som opstod dagen efter Thanksgiving. Senere indførte detailhandlen en alternativ forklaring: Detailhandlerne tjente ikke penge fra januar til november, og Black Friday var en markering af startskuddet til julehandlen, hvor de begyndte at få sorte tal på bundlinjen.

Man estimerer, at omsætningen på globalt plan ligger på omkring 650 mia. kr. (i 2018).

 

 

Leg med mursten i HusDesigner

Oplev den store forskel i murværket – om du vælger en lys eller mørk fuge. Visuelt kan man tro, at det er to forskellige sten.

Prøv den her

Røde mursten er igen trendy

De rødlige toner er tilbage i nybyg, hvor de vækker nostalgi og udstråler varme. Vi giver dig her et indblik i trends inden for mursten anno 2021.

Læs mere her

Vores murstenskollektion

Et bredt udvalg af i et væld af lækre overflader, flotte farver, inspirerende formater. Alt du skal bruge til at skabe netop dét udtryk, du søger til dit byggeri.

Se kollektionen her


 

Seneste artikler

0Resultater

   

Campaign handmade bricks

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om produkter, inspirerende projekter, dokumentation, genanvendelse, biodiversitet og meget mere.

   

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker