Murstensinspiration for maj

Brick | EW2137 Stenbjerg

 

Stenbjerg – inspireret af Vestkystens brede strand

Denne måneds inspiration tager udgangspunkt i vores nye sandfarvede mursten Stenbjerg, som er inspireret af Vestkystens brede strand med sine hvide og mørke nuancer. Karrébyggeri vinder mere og mere frem. Her anvendes ofte en udgangssten, som kan danne et harmonisk sammenspil på tværs af andre nuancer og farver. Vores arkitekt- og entreprenørkonsulent René Lemming viser her, hvordan du med fordel kan kombinere Stenbjerg med vores øvrige sortiment.

     

En del af Thy-serien

Foråret er ankommet, og det samme er fire nye blødstrøgne mursten fra Egernsund Wienerberger. 

Denne gang har jeg derfor valgt at tage udgangspunkt i én af disse, nemlig EW2137 Stenbjerg, som er en sandfarvet mursten med hvide og mørke nuancer. Stenbjerg er inspireret af Vestkystens brede strand, hvor sand og sten, drivtømmer, tang og marehalm skaber evigt foranderlige mønstre. Og så er Stenbjerg en del af vores Thy-serie, der består af en af vores bestsellere EW2169 Cold Hawaii og en anden ny mursten EW2403 Gråklit

Stenbjerg er med sine nuancer med til at binde forskellige farvekombinationer sammen. I dag arbejdes der meget med karrébyggeri, hvor man ønsker en udgangssten, som kan danne et harmonisk sammenspil på tværs af andre nuancer og farvespil. Her udmærker murstenen Stenbjerg sig i særdeleshed, hvilket jeg har forsøgt at vise i denne måneds murstensinspiration.

     

Hvilke mursten komplementerer Stenbjerg?

     

Øverst ...
tager vi turen til EW0109 Hvid Marmor, som ved en nylig relancering også har gennemgået små ændringer i forhold til farveudseendet. Med sin hvide engobering formår Hvid Marmor at ramme Stenbjergs lyse engobering og dermed opnås det makkerskab for stenene, som kan tilføre facaden det rolige og lyse sammenspil.

Til venstre ...
har jeg lagt EW2124 Calypso. Den roséfarvede mursten er taget med, fordi den med sin variation i farvenuancen godt kan tilskrives en fin sammenkobling med Stenbjerg. Dertil kommer, at den netop ved karrébyggeri er en underspillet mursten med sin bløde og varme gulrøde nuancer, som derved sagtens kan indgå i flere farvekombinationer.  

Til højre for Stenbjerg ...
har jeg valgt EW0453 Grafit, der er en brungrå mursten med brændte toner. Grafit giver med sit harmoniske farvespil samme rolige udtryk som Stenbjerg, og som så alligevel har sit eget præg i udseende med sine skråsætninger og farvenuancer.

Nederst ...
har jeg placeret EW2702 Royal Ghost, som er en dæmpet sten, der i den grad rammer sammenspillet i det mørke spil i Stenbjerg. Det giver en mulighed for at sammensætte disse mursten i hvert sit skifte i vandrette bånd i facaden - måske kombineret med recesser - eller også kan man holde sig til den mere karakteristiske karréopbygning.


 


 

Skal vi mødes i vores showroom?

Book et møde med mig i vores showroom på Frederiksberg. Jeg viser dig gerne vores verden af tegl.
 

Fire nye mursten i sortimentet

Har du set vores fire nye blødstrøgne mursten, som er i familie med nogle af vores populære eksisterende mursten?
 

LESS - En mursten til fremtidens byggeri

Ved at reducere materialeforbruget med 15% og brænde med certificeret biogas reducerer vi CO2-udledningen i produktionen med 70-90%.

Sådan har vi skabt fremtidens mursten. 
 

     


 

Seneste artikler

0Resultater


 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker