4 nye mursten i familien

Mursten: EW2403 Gråklit - EW2286 Karmin - EW3484 Black and White - EW2137 Stenbjerg

 

Vi udvider vores sortiment af mursten med fire nye blødstrøgne mursten, der er i familie med nogle af vores populære eksisterende mursten. De nye mursten kan derfor med fordel kombineres, ligesom de kan stå alene.


 

Thy-serien udvides og tager os tilbage til naturen

Vores sandfarvede mursten EW2169 Cold Hawaii med hvide og grå nuancer er hurtigt blevet en bestseller. Farverne er inspireret af brusende bølger, der slår ind over sandstranden, og murstenen er da også opkaldt efter surferparadiset i Thy på den jyske vestkyst.

Nu udvider vi familien med to nye mursten - EW2403 Gråklit og EW2137 Stenbjerg - der naturligvis også har afsæt i havet og landskabet i Thy – et område, som The New York Times har fremhævet på 2022-listen over de 52 steder i verden, der er værd at opleve med sine ”stille klitter, sammenfiltrede skove og den nærmest mytiske storm".

EW2403 Gråklit - en brungrå blødstrøgen mursten med grå og mørkere nuancer. Gråklit er udviklet med inspiration fra klitlandskabet i Thy, fra forstrandens sandklitter til indlandets klitheder, hvor vegetation kæmper med vandet og vinden. Gråklit kan opmures med både en lys og en mørk fuge.

EW2137 Stenbjerg - sandfarvet blødstrøgen mursten med hvide og mørke nuancer. Stenbjerg er inspireret af Vestkystens brede strand, hvor sand og sten, drivtømmer, tang og marehalm skaber evigt foranderlige mønstre. Opmur Stenbjerg med en lys fuge, der matcher murstenens grundtone.

     

EW2403 Gråklit

Læs mere

EW2137 Stenbjerg

Læs mere

     


 "Når vi udvikler nye mursten, er det vigtigt for os at sikre både bredde og sammenhæng i vores sortiment. De fire nye mursten, som vi nu lancerer, er derfor tæt beslægtet med eksisterende mursten, men har stadig sit eget unikke særpræg og udtryk, forklarer Rikke Ask, der er arkitekt og Head of Product Management i Egernsund Wienerberger."

Rikke Ask
Arkitekt og Head of Product Management i Egernsund Wienerberger A/S

     


 

Nostalgi og oprindelighed med både en ny brun og rød mursten

Med afsæt i den traditionelle røde og brune mursten – dog tilført et twist - har vi udviklet Black and White og Karmin. Murstenene har et naturligt harmonisk udtryk, der både kan anvendes, når der bygges i den lille og store skala. 

En dyb brun blødstrøgen mursten med lysere nuancer. Farvespillet mellem den mørke grundsten og de lyse nuancer giver Black and White et levende naturligt udtryk. Black and White kan opmures med både en lys og en mørk fuge.

Læs mere om Black and White

En rød blødstrøgen mursten med vinrøde nuancer. Karmin er elegant underspillet, og de changerende farvenuancer er både genkendelige og overraskende. Opmur Karmin med en lys fuge eller gå hele vejen med tone-i tone looket og vælg en rød matchende fuge.

Læs mere om Karmin

Black and White og Karmin kan med fordel kombineres med EW2294 Terracotta Coal, der er en rød blødstrøgen mursten med hvide nuancer og kulpåbrændinger.

Alle tre mursten har varme dybe farvenuancer, der vækker nostalgi med sin 70’er materialitet anno 2022.

     

Mursten: EW2445 Persa | Rhododendron Hus, Grønttorvet


 

Bestil vores 3-i-1 til arkitekten

Inspiration, kollektion og skitsedel i én bog.
Bliv inspireret til mønstermurværk med et væld af farver, udtryk og nuancer af mursten.

Bestil 3-i-1 til arkitekten

Mursten til dit næste byggeprojekt?

Har du brug for sparring om mursten til et byggeri med meget konkrete udfordringer?
 

Kontakt vores salgsafdeling

Inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration om produkter, projekter og øvrige tiltag direkte i din indbakke.
 

Tilmeld dig her

     


 


 

Seneste artikler

0Resultater


 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker