Nordens største teglvirksomhed henter erfaren brancheprofil til nyoprettet stilling

Jens Peter Johannesen, Director Key Accounts | Egernsund Wienerberger A/S

 

Vi styrker endnu engang salgsteamet, da vi har ansat Jens Peter Johannessen i en nyoprettet stilling som Director Key Accounts. Med en over 30 år lang karriere i trælastbranchen kommer Jens Peter til at bidrage med værdifuld viden og erfaring fra forhandlerledet, samt et stort netværk i branchen.

 

I foråret 2023 opkøbte Egernsund Wienerberger virksomhederne Strøjer Tegl og Komproment. Strøjer Tegl er siden integreret i Egernsund Wienerberger. Komproment, der leverer facadebeklædning i tegl og skifer til såvel tag som facade, betjenes fra salgskontoret i Støvring.

Opkøbet har medført en række organisatoriske ændringer i salgsteamet – senest med ansættelsen af Jens Peter Johannesen, der pr. 1. januar 2024 indtog den nyoprettede stilling som Director Key Accounts.

Sammen med vores kommercielle ledelse for Egernsund Wienerberger og Komproment er hans primære arbejds- og ansvarsområder at stå for aftaler og kontrakter med nøglekunderne i typehusfirmaerne og tømmerhandelskæderne.

Kommerciel Direktør hos Egernsund Wienerberger, Peter Høffner, udtaler om ansættelsen af Jens Peter Johannessen:

- Han er en absolut stærk ressource for os, og jeg har fuld tillid til, at han nu skal varetage rollen som storforhandler og ikke mindst den vigtige rolle som Key Account på husbyggerene. Jens Peters helt store styrke er hans store branchenetværk og erfaring fra forhandlerledet, da han herigennem har en helt unik forståelse for deres udfordringer i hverdagen.

Ny rolle i en velkendt branche

Med rollen som Director Key Accounts følger også et ledelsesansvar, hvilket ikke er fremmed territorie for Jens Peter Johannessen. Han har nemlig arbejdet med salg og ledelse i mange år hos blandt andet Stark, Bygma og senest som Salgschef og Direktør i XL-Byg Brejnholt i hjembyen Randers.

Jens Peter Johannessen har brugt hele sit arbejdsliv i trælastbranchen og har herigennem opbygget et bredt og tillidsfuldt netværk, som han kommer til at trække på i sin nye stilling. Han glæder sig til at komme rigtigt i gang i sin nye rolle, der stadig berører den branche, han kender så godt:

- Jeg har set frem til at komme ind i en virksomhed, der selv producerer. Der er noget helt specielt ved at træde ind på teglværket og få lov til at følge produktet hele vejen. Det er noget helt andet end jeg har prøvet før, fortæller Jens Peter Johannessen og fortsætter:

- Jeg har et indgående kendskab til alle grene af forhandlerledet, hvilket betyder, at jeg naturligt sætter mig i deres sted og kan være med til at løse deres udfordringer. Det betyder rigtig meget i en branche, der bygger på gode relationer.

   


 

Jens Peter Johannesen, Director Key Accounts | Egernsund Wienerberger A/S


 

"Opkøbet af Komproment betyder, at sortimentet består af en god kombination af Egernsund Wienerbergers mursten og Komproments komplette facadesystem, undertag, og komplette skifer og tagstensløsninger, som kan suppleres med integreret solenergi. Det er en stor styrke, da det gør os konkurrencedygtige og i stand til at være med på alle slags projekter, netop fordi vi har det hele."

Jens Peter Johannesen
Director Key Accounts

   

   

Konkurrencedygtigt sortiment og spændende udfordringer

I sin nye stilling kommer Jens Peter Johannessen til at repræsentere både Egernsund Wienerberger og Komproments produkter:

- Opkøbet af Komproment betyder, at sortimentet består af en god kombination af Egernsund Wienerbergers mursten og Komproments komplette facadesystem, undertag, og komplette skifer og tagstensløsninger, som kan suppleres med integreret solenergi. Det er en stor styrke, da det gør os konkurrencedygtige og i stand til at være med på alle slags projekter, netop fordi vi har det hele. 

Da stillingen som Director Key Accounts ikke har været bestridt før, bliver det også en rolle, som Jens Peter Johannessen selv skal være med til at forme. Særligt én udfordring ser han frem til at tage op:

- I og med jeg både repræsenterer Egernsund Wienerberger og Komproment, bliver en af mine fornemmeste opgaver at forstå mekanismerne i begge virksomhedskulturer og få dem til at smelte sammen. Egernsund Wienerberger og Komproment har heldigvis en god ånd, fantastiske medarbejdere og en veldefineret strategi til at integrere nye virksomheder, afslutter Jens Peter Johannessen.

Privat bor Jens Peter Johannessen i Randers sammen med sin kone og deres tre børn.


 


 

Nysgerrig på beklædningstegl?

Beklædningstegl er en løsning, der giver nye arkitektoniske muligheder med et smukt og innovativt look Vores søsterselskab Komproment specialiserer sig i facadebeklædning i tegl og skifer.

Vild med håndstrøgne mursten?

Vores håndstrøgne mursten bidrager med stor variation i både farver og spil og kan med fordel kombineres ud fra et ønske om slægtskab eller kontrast.
 

Skal vi mødes i vores showroom?

Book et møde med mig i vores showroom på Frederiksberg. Jeg viser dig gerne vores verden af tegl.

 

   

   

Seneste artikler

0Resultater

   

Campaign handmade bricks

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få seneste nyt om produkter, inspirerende projekter, dokumentation, genanvendelse, biodiversitet og meget mere.

   

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker