Vores projektafdeling får dit teglbyggeri sikkert i mål

Projektafdelingen: Jesper Fuglsang - Henriette Christiansen - Claus Jørgensen - Sisse Lunau Meldgaard | Egernsund Wienerberger A/S

 

I projektafdelingen har vi ansvar for de store byggeprojekter og hjælper trælaster, entreprenører, ejendomsudviklere, arkitekter, byggeledere og murere med at komme sikkert og trygt i mål med byggeriet, når det gælder levering af og rådgivning om vores teglprodukter. 

Vores projektkonsulenter er med dig hele vejen – fra det første indledende møde til den sidste mørtel er tør. Her kan du blive klogere på, hvad du kan få hjælp til i vores projektafdeling, og hvordan vi får et frugtbart samarbejde, så også dit projekt kommer sikkert i mål.

 

Hos Egernsund Wienerberger indgår vi åbent og ærligt i alle projekter, fordi vi mener, at samarbejde i øjenhøjde løfter visionen og styrker byggeriet. Det gør det også lettere at identificere og forhindre udfordringer, der måtte opstå senere i processen. 

- For os er hver opgave en spændende udfordring, hvor vi har mulighed for at udfordre, udvikle og bidrage med vores faglighed. Vi tager ikke blot imod bestillinger, men sætter en ære i at gå nye veje og skabe løsninger, der flytter byggeriet, fortæller Jesper Fuglsang, leder i vores projektafdeling, og fortsætter:

- Vi tilbyder hele pakken, og vores projektrådgivning tæller alt fra mursten, teglbjælker, overliggere, konsoller og ophængt murværk til teglskaller, petringer, form- og specialsten. Vi styrer planlægningen og leveringen af vores teglprodukter fra ordren er lagt, til den sidste sten er leveret.

   

"Samarbejdet med Egernsund Wienerberger er rigtig godt. Det kan være en stor udfordring at holde styr på sager, hvor mange forskellige mursten er indblandet. Det synes jeg, at vi har klaret rigtig godt sammen. Og det at have en fast kontaktperson er super. Når man skriver eller ringer, føler man næsten, at projektlederen ved, hvad man tænker."

Mads Poulsen
Entrepriseleder i Murer og entreprenørfirmaet Niels Poulsen

   

Overblik og grundighed skaber tryghed og sparer tid

Som kunde vil du opleve, at vores projektafdeling tager ejerskab på projektet. Det forklarer Sisse Lunau Meldgaard, der er en af vores erfarne projektkonsulenter: 

- Vi bidrager først og fremmest med vores mangeårige erfaring i at styre store projekter. Vi har et stort overblik og en grundighed, der gør, at vores kunder kan være sikre på, at sagen er i gode og trygge hænder hos os. Vi er vant til at være fremsynede og er gode til at håndtere de uforudsete ting, der kan opstå i disse typer projekter. 

Hun suppleres af vores projektleder Henriette Christiansen:

- Vi er problemknusere og gode til at planlægge. Det er vigtigt, når mange af vores teglprodukter langt fra er hyldevarer. Vi vejleder og finder de bedste løsninger, også når det er nødvendigt at sadle om. Vi samler trådende fra entreprenør, arkitekt, murer, trælast og internt i vores egen organisation og er bindeleddet i kontakten mellem de mange forskellige aktører og vores teglværker, der skal producere.  

Jimmy Hørlykke, salgschef i STARK på Frederiksberg, er en af vores kunder, som sætter stor pris på samarbejdet med vores projektafdeling:

- Man kan tydeligt mærke, at det er en projektafdeling, som kender til behovet og udfordringerne på de store byggeprojekter. De er løsningsorienterede og finder altid en vej. De har en viden om, hvad der er muligt, som vores egne sælgere ikke har. Vi sparer derfor en masse tid på ikke at skulle sidde med projektledelsen selv. Det er en stor hjælp, at de kan tage dialogen direkte med murermesteren eller byggelederen på pladsen. Der bliver altid taget godt hånd om sagerne – uanset udfordring og størrelse på projektet, siger han.

Én fast kontaktperson til dit byggeprojekt

Som kunde i vores projektafdeling er det vigtigt, at du så vidt muligt kan have ro i maven under hele byggeriet. Derfor garanterer vi også en fast kontaktperson. Det gør det let at samarbejde og kommunikere med os, ligesom det er med til at sikre, at vi har helt styr på netop dit projekt. 

- Vores kunder skal ikke igennem en masse led for at få svar eller løst sit ærinde. På den måde sikrer vi også, at der ikke opstår misforståelser, eller at sagerne lander mellem to stole. Som fast kontaktperson kender vi projektet, aftalerne, hvem vi skal koordinere med, og hvordan vi håndterer forskellige udfordringer. Vi kender projekterne rigtig godt, og det gør det lettere at hjælpe, fortæller Henriette Christiansen. 

På mange måder er vores projektafdeling en one-stop-shopping. Selvom vi er en mindre afdeling, kan vores kunder altid få den rette hjælp.

- Samarbejdet med Egernsund Wienerberger er virkeligt godt. De leverer hurtigt – selv med kort varsel. Og det er altid lykkedes at få leveret, så vi ikke er løbet tør for sten ude på pladsen. Jeg synes også, at det er superdejligt altid kun at skulle snakke med Henriette og at have én fast projektleder. Jeg behøver ikke forklare så meget, hun ved, hvad jeg mener, forklarer Jørgen Egelund, Partner i murerfirmaet Larsen & Egelund.

     

   Vi tilbyder hele pakken, og vores projektrådgivning tæller alt fra mursten, teglbjælker, overliggere, konsoller og ophængt murværk til teglskaller, petringer, form- og specialsten. Vi styrer planlægningen og leveringen af vores teglprodukter fra ordren er lagt, til den sidste sten er leveret.

Employee - Sisse Lunau Meldgaard

Sisse Meldgaard

- Det er en meget stor hjælp, når vores kunder hele tiden sørge for at opdatere os om forsinkelser og afkald, så vi kan opdatere vores afkaldsliste for det enkelte projekt. Det er nemlig vores direkte bestilling til produktionen, som gør det muligt for os at garantere, at der er sten klar til levering.

Employee - Klaus Joergensen

Claus Jørgensen

- Vores kunder skal ikke igennem en masse led for at få svar eller løst sit ærinde. På den måde sikrer vi også, at der ikke opstår misforståelser, eller at sagerne lander mellem to stole. Som fast kontaktperson kender vi projektet, aftalerne, hvem vi skal koordinere med, og hvordan vi håndterer forskellige udfordringer.

     

Individuel og sagsbestemt rådgivning

I vores projektafdeling varetager vi mange forskellige opgaver – alt sammen med fokus på at tilbyde en høj service. Det gælder lige fra projektets start med vejledning i vores produkter, leveringsplaner, ekstra bestillinger, kontakt med byggeriets aktører til opfølgning og koordinering med vores produktion, supply chain og vognmænd. 

- Vi tilbyder i høj grad en individuel og sagsbestemt rådgivning. Vi har en stor grad af fleksibilitet og omstillingsparathed og går langt for at få det hele til at lykkes. For de kunder, der ikke har sagerne tæt på kroppen, tilbyder vi at følge sagerne meget tæt. Vi er ofte foran kunderne i forhold til leveringsplanen og følger selv op, hvis kunderne ikke har afkaldt mursten eller overliggere i henhold til tidsplanen, forklarer vores erfarne projektkonsulent, Claus Jørgensen. 

Det er heldigvis også noget, som kunderne kan mærke:

- Samarbejdet med Egernsund Wienerberger er rigtig godt. Det kan være en stor udfordring at holde styr på sager, hvor mange forskellige mursten er indblandet. Det synes jeg, at vi har klaret rigtig godt sammen. Og det at have en fast kontaktperson er super. Når man skriver eller ringer, føler man næsten, at projektlederen ved, hvad man tænker, fortæller Mads Poulsen, entrepriseleder i Murer og entreprenørfirmaet Niels Poulsen, og tilføjer: 

- Til dagligt har jeg meget om ørerne, så det er super, at projektafdelingen ved, hvad jeg snakker om, og at jeg får hurtige og præcise svar tilbage. Man ved, hvad man har at arbejde med. Jeg har kun stor ros til samarbejdet.

Overliggere, formsten og andre specialopgaver

I projektafdelingen har vi stor viden om, hvad der kan lade sig gøre – også når det gælder overliggere, teglbjælker, ophængt murværk, formsten og andre specialopgaver. 

Det betyder, at du også kan få rådgivning og vejledning på dit konkrete projekt. Sammen med konstruktørerne i vores tekniske afdeling forsøger vi at fange behovet for især overliggere i opløbet og taler med både murer og entreprenør herom. Det kan både være i forhold til leveringstider og optimeringer af byggeriet, hvis vi for eksempel i tegningsmaterialet kan se, at det ville være nemmere og billigere at lave ophængt murværk i stedet for store teglbjælker. 

- Vi har ofte både en konstruktør og en projektleder tilknyttet de store projekter. Det gør det muligt at hjælpe mureren, hvis de har brug for hjælp til at forstå enten tegninger eller levering af overliggere. Vi har et tæt samarbejde internt og kan reagere hurtigt, hvis der akut er behov for at vi finder en løsning på en udfordring, forklarer Henriette Christiansen. 

Nogle gange er en traditionel mursten ikke den rigtige løsning. Det kan være ved en renovering, hvor de oprindelige mursten er lavet i specielle former og formater. Eller måske er der brug for ventilation gennem facaden. Formsten kan bidrage til at realisere løsninger udover det sædvanlige, og det kan vores projektafdeling også rådgive om.

Special bricks, industrial environment, handmade

- Vi kender til udfordringer og muligheder med formsten og specialisten. Det kan både være i forhold til udseende, leret, brænding, overflade, former og formater. Vi ved også, hvad der kan lade sig gøre i det enkelte projekt og er derfor ofte involveret i disse specialopgaver, hvor vi får mange forespørgsler, siger Henriette Christiansen.

Ifølge Jimmy Hørlykke fra STARK Frederiksberg er det netop en fordel, at vores produktprogram er så stort, så vi kan løse mange ting for trælasterne, når det gælder særlige teglprodukter og at undersøge og rådgive om, hvad der er muligt.

     

   

Jesper Fuglsang

Jesper Fuglsang

- Vi bidrager først og fremmest med vores mangeårige erfaring i at styre store projekter. Vi har et stort overblik og en grundighed, der gør, at vores kunder kan være sikre på, at sagen er i gode og trygge hænder hos os.

Employee - Henriette Christiansen

Henriette Christiansen

- Vi kender til udfordringer og muligheder med formsten og specialisten. Det kan både være i forhold til udseende, leret, brænding, overflade, former og formater.For os er hver opgave en spændende udfordring, hvor vi har mulighed for at udfordre, udvikle og bidrage med vores faglighed. Vi tager ikke blot imod bestillinger, men sætter en ære i at gå nye veje og skabe løsninger, der flytter byggeriet.

     

Forberedelse og tilbagemeldinger er nøglen til et godt samarbejde

Det giver måske sig selv, men ikke desto mindre er det vores erfaring, at jo bedre forberedt og informerende vores kunder er, jo bedre kan vi styre projektet sikkert i mål. 

Det forberedende arbejde er både vigtigt for os og vores kunder. 

- Det har stor værdi for os, at vores kunder er godt forberedte og ved, hvordan tidsplanen ser ud, at priser er clearet inden ordren er lagt, og at vi har de rigtige informationer om entreprenør, murere og andre vigtige kontaktpersoner. Vi vil gerne inddrages tidligt, så vi kan holde et opstartsmøde, hvor vi kan forventingsafstemme i forhold til arbejdsmetoder, leveringstider, hvordan der arbejdes på pladsen, hvem der skal bestille produkterne og hvordan, fortæller Claus Jørgensen og uddyber:

- Det er ikke ligegyldigt for produktionen, hvor mange træk der skal leveres om ugen. Det skal helst gå glidende på byggepladsen, så derfor er det vigtigt, at vi får talt om rettidig bestilling af mursten, overliggere og andre specialvarer. Vi har brug for at vide, hvornår de forskellige ting skal leveres og i hvilken rækkefølge, så vi hurtigt kan komme i gang med at godkende overliggere og lave leveringsplaner. Den tidlige rådgivning er vigtig, så vi får truffet de rigtige valg.   

At give tilbagemeldinger og orientere os om ændringer i så god tid som muligt er mindst lige så vigtigt som god forberedelse. 

- Mange tror, at vores mursten er lagervarer, men vi producerer mursten baseret på ordrer og just in time levering til stort set den dag, de skal leveres. Hvis vi skal garantere sten til tiden, har vi derfor brug for at vide det i så god tid som muligt, hvis der sker udsættelser, eller der er ændringer, vi skal tage højde for. Jo flere tilbagemeldinger jo bedre. På den måde kan vi skubbe og flytte rundt. Det gør det lettere for os at styre produktionsplanlægningen og servicere vores kunder bedre, så vi sikrer, at vi får produceret det rigtige til det rigtige tidspunkt, forklarer Jesper Fuglsang.

Opfølgning og tilbagemeldinger gælder ikke kun til produktionen, men også andre væsentlige forhold, siger han:

- Det kan være særlige forhold på byggepladsen, som kan hjælpe vognmændene. Transportveje, tidsrum for leveringer, behov for kran til levering og meget andet. Det er informationer, som er utroligt vigtige for os.   

Det er vigtigt, at vores kunder er opmærksomme på at afkalde i god tid. Helt konkret plejer vi at have som tommelfingerregel, at vores kunder skal afkalde de bestilte varer tre dage før ønsket levering. 

Ifølge vores projektkonsulent Sisse Lunau Meldgaard er rettidig information fra kunderne alfa og omega:

- Det er en meget stor hjælp, når vores kunder hele tiden sørge for at opdatere os om forsinkelser og afkald, så vi kan opdatere vores afkaldsliste for det enkelte projekt. Det er nemlig vores direkte bestilling til produktionen, som gør det muligt for os at garantere, at der er sten klar til levering. Det gælder også, hvis murerne mander op på pladsen undervejs, så vi undgår, at deres folk ikke står og mangler sten. Så tilbagemeldingerne er guld værd for alle parter, både når det går langsommere og hurtigere frem end forventet. 

Entreprenørvirksomheden Hansen & Andersen er én af de kunder, som Sisse ofte kommunikerer med på daglig basis: 

- Vi har en rigtig god kommunikation med vores faste kontaktperson og projektafdelingen helt generelt. Jeg sætter stor pris på deres beslutsomhed, de gode løsninger og den effektive respons, som gør, at jeg hurtigt kan få afklaret noget og komme videre i en travl hverdag, fortæller Kasper Villumsen, projektleder og murerkonduktør i Hansen & Andersen, og afslutter:

-  Det gør det nemmere for mig, at jeg kan få et hurtigt svar, fordi det giver mere tid og overskud til andre opgaver. Når jeg ved, hvad jeg skal have fremkaldt af overliggere og mursten, kan jeg let få en afklaring og planlagt levering. Vi har en rigtig god daglig koordinering, og det er skønt, at jeg slipper for at skulle igennem flere led. Jeg ved, at jeg har en projektkonsulent tæt på, som kan hjælpe med at tage de afgørende beslutninger.

   


 

Gode råd til samarbejdet med vores projektafdeling

Sådan styrer vi sammen projektet sikkert i mål:

Projektafdelingen: Jesper Fuglsang - Henriette Christiansen - Claus Jørgensen - Sisse Lunau Meldgaard | Egernsund Wienerberger A/S

- Mange af vores teglprodukter er langt fra hyldevarer, så husk at bestille i god tid

- Sørg for at afkalde levering af bestilte sten senest 3 dage før ønsket levering

- Orienter os gerne om særlige og væsentlige forhold på byggepladsen, vi og vores vognmænd skal tage højde for ved levering

- Giv os besked i så god tid som muligt, hvis der sker udsættelser eller ændringer, som får indflydelse på levering af vores teglprodukter

- Vi følger ofte op på projektet 2-3 måneder før første levering for at høre, om planen holder stik

- Vi kan rådgive om specialvarer som overliggere, teglbjælker, ophængt murværk, skaller, petringer, form- og specialsten, og hvad der er muligt.

- Inddrag os gerne så tidligt så muligt, så du får truffet de rigtige beslutninger - vi deltager gerne i opstartsmøder

- Du får en fast kontaktperson i vores projektafdeling, som kender dit projekt, så du kun skal henvende dig ét sted

- Vi er ofte bindeleddet mellem trælast, murer, entreprenør, arkitekt og bygherre og står gerne for den direkte kontakt og koordinering om levering af vores teglprodukter

    


 

Er du på udkig efter mursten i specielle former og formater?

Når en traditionel mursten ikke er den rette løsning, er en specialsten svaret.
 

Brug for input til valg af teglprodukter?

Så er du velkommen til at kontakte vores medarbejdere, der står klar med rådgivning og inspiration.

 

Vil du have inspiration direkte i indbakken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på vores produkter, referencer og meget andet.

 

   

Seneste artikler

0Resultater


 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker