Egernsund Wienerberger overtager Strøjer Tegl

Ved Staarup Teglværk

 

Egernsund Wienerberger har indgået en aftale om opkøb af Strøjer Tegl – den danske teglvirksomhed og leverandør af mursten, teglbjælker og overliggere med teglværk på Fyn i Turup uden for Assens. Endelig overdragelse forventes at ske inden for nærmeste fremtid.

 

Med opkøbet vil vi tilføje endnu et moderne og energieffektivt teglværk til vores nordiske produktion af mursten, der skal sikre, at mursten også i fremtiden bliver et foretrukket materiale til klimaskærmen. Opkøbet vil, når det er gennemført, komme til at spille en vigtig rolle i vores strategi for energieffektivisering og dekarbonisering.

Strøjer Tegl skal fortsætte i eget brand og med eget produktsortiment som en del af Egernsund Wienerberger i Danmark. Den nye fabrik bliver en tilføjelse til vores eksisterende teglværker, og alle ansatte i Strøjer Tegl vil fremadrettet være en del af Egernsund Wienerberger i Danmark.

Vi vil bruge den kommende tid på at afklare, hvordan Strøjer Tegl bedst kan integreres. Vi vender naturligvis retur med meget mere information om det fremtidige set-up, så snart den endelige overdragelse er på plads.


 


 

Bæredygtighed i Egernsund Wienerberger

Læs mere omkring de tiltag vi har igangsat for at nedbringe CO2-udslippet i vores produktion samt hvordan vi hele tiden udvikler nye produkter med et mere miljøvenligt perspektiv.
 

LESS. En mursten til fremtidens byggeri.

Ved at reducere materialeforbruget med 15% og brænde med certificeret biogas reducerer vi CO2-udledningen i produktionen med 70-90%.

Sådan har vi skabt fremtidens CO2-besparende mursten.
 

Inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration om produkter, projekter og øvrige tiltag direkte i din indbakke.

     


 

Seneste artikler

0Resultater


 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker