Hvorfor vælge tegltagsten?

Capelwick Multi

 

Tegltagsten giver fleksibilitet og har lang levetid og er den ideelle løsning til både nybyggerier og renoveringer
 

Tagsten - et kvalitetsprodukt

Vores tagsten bliver produceret af kvalitetsler, som brændes ved høje temperaturer. Det giver nogle meget stærke tagsten, som kan tåle det danske klima.  Tegltagstenen er meget fleksible, af virkelig god kvalitet og har en meget lang levetid. Derfor giver vi 30 års garanti på alle vores tagstensprodukter under forudsætning af at taget er lagt korrekt i henhold til anvisninger.

Naturligt byggemateriale

Tegltagsten er stadig moder naturs yngling. Ler hører til blandt verdens ældste byggematerialer. Mennesket har brændt jordens guld i mere end 5000 år og udviklet tagsten til et sikkert, smukt og komfortabelt produkt. Materialet vinder fortsat terræn og i en tid hvor mennesker søger efter sunde løsninger til deres hjem, er det yderst tidssvarende.
 

Holdbar

Tegltage bliver ikke gamle – de patinerer.

Valget af byggematerialer er et valg for livet. Wienerberger har over 120 års erfaring i at udvikle og fremstille tegltagsten. Omhyggeligt udvalgte råvarer, de bedste blandinger og sammensætninger samt moderne produktionsteknik sikrer alle tagsten et glat og smukt finish. Af samme grund giver Wienerberger en 30 års garanti på frostskader, under forudsætning af at taget er lagt korrekt i henhold til anvisninger, naturligvis.

 

Vedvarende

I går, i dag og i morgen.

Tagsten af tegl er både økonomiske og økologiske. De bevarer værdien væsentligt længere end andre byggematerialer og går perfekt i tråd med tanken om fornuftig omgang med de begrænsede ressourcer.

Det gør dem til en ideel, vedvarende løsning til et moderne og sundt hjem.  

 

Individuel

Lige så individuelle som menneskene, der lever under dem

Naturen har forsynet os med et utal af farver og former. Det omfattende udbud af typer, nuancer og overflader er ensbetydende med, at vore tegltagsten er lige så individuelle som menneskene, der lever under dem. Lige meget om man bygger moderne eller traditionelt, ønsker en varm rød nuance eller en helt anden farve, renoverer eller skaber en arkitektonisk nyhed – Wienerberger har produkter, der matcher enhver smag og ethvert behov.

 

Tagsten. Skabt til mennesker

Slap af, du er hjemme!

Det ligger i menneskets natur at søge efter beskyttelse, varme og komfort. Det er afgørende faktorer, når vi skaber et hjem. Mennesker, hver med deres drøm og idé om, hvordan man bor godt, er centrale for vor produktudvikling.  Det er vort højeste mål at være med til at realisere alle drømmene om komfort, sikkerhed og skønhed.

Se vores sortiment af tagsten her.

 

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker