COLD HAWAII

Nummer: EW2169

Farve: Sandfarvet blødstrøgen mursten med hvide og grå nuancer. Cold Hawaiis farver er inspireret af brusende bølger, der slår ind over sandstranden. Murstenen Cold Hawaii er naturligvis opkaldt efter surferparadiset på den jyske vestkyst.

LIGHT COAL

Nummer: EW2136

Farve: En sandfarvet blødstrøget mursten med hvide nuancer og kulpåbrændinger. Light Coal er med sit naturlige udtryk og bløde farvespil hurtigt blevet en moderne klassiker. Opmur Light Coal med en matchende lys skrabet fuge for et elegant stofligt udtryk.

   

HVID MARMOR

Nummer: EW0109

Farve: En hvid blødstrøgen mursten med grålige nuancer. Hvid marmor er med sin silkematte overflade og rolige spil i hvide og grå nuancer en elegant mursten. Opmur Hvid marmor med en matchende lys fuge for et enkelt udtryk.


 

SISTERON

Nummer: EW2166

Farve: En sandfarvet blødstrøgen mursten med hvide og mørkegrå nuancer. Sisteron er en mursten i den franske serie, en familie af mursten, der alle er opkaldt efter franske byer og hvis blide farvepallette er inspireret af det sydfranske ferielandskab: strandens sten og sand, gyldne marker og let sommertøj i blødt hør.

CASSIS

Nummer: EW2163

Farve: En sandfarvet blødstrøgen mursten med hvide nuancer. Cassis er en mursten i den franske serie, en familie af mursten, der alle er opkaldt efter franske byer og hvis blide farvepallette er inspireret af det sydfranske ferielandskab: strandens sten og sand, gyldne marker og let sommertøj i blødt hør.

   

JERN

Nummer: EW0450

Farve: En gråbrun blødstrøgen mursten med grå, blålige og brune nuancer og kulpåbrændinger. Jern en elsket klassiker med et naturligt karakterfuldt udtryk, opmur den med en mørk mørtel for endnu mere karakter og kant.

WILLEMS FOREST

Nummer: EW2448

Farve: Willems Forrest er en blødstrøgen brunviolet mursten med et levende farvespil i gyldne og rustfarvede nuancer. Murstenen er udviklet i samarbejde med arkitekten Vibeke Willems, der også lægger navn til.

TWILIGHT

Nummer: EW2435

Farve: Gråbrun blødstrøgen mursten med spil i grålige nuancer. Twilight er en meget anvendelig mursten med et roligt changerende spil. Kombinér Twilight med EW2436 Bison Coal eller EW2430 Bison for et elegant tone-i-tone udtryk.

   

KOBBER

Nummer: EW0466

Farve: En rød blødstrøgen mursten med en overflade nuanceret af sort forstøvning. Kobber er inspireret af vores byers ældre bygninger i røde klassiske mursten, der har optaget tiden sod og ælde, derfor er Kobber det oplagte valg, når der skal bygges nyt i en ældre kontekst.

BLACK BEAUTY

Nummer: EW3478

Farve: En sortbrun blødstrøgen mursten med brændte nuancer. Black Beauty er en markant sortbrun mursten, der har fået masser af varme i ovnen, hvilket giver murstenen et raffineret spil i matte og blanke nuancer. Mur Black Beauty op med en mørk fuge for et massivt udtryk.

 

 

 

Er du på udkig efter et andet udtryk ....

Er du på udkig efter et helt andet udtryk, som ikke er repræsenteret her, kan du se vores fulde sortiment, der tæller mere end 100 mursten, her.:

Vi håber, du finder lige netop den mursten, der taler til dig og passer til dit nye hjem.

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker