Bæredygtige produkter

Sustainability, baeredygtighed

 

Vores mursten, tagsten, beklædningstegl og belægningstegl er baseret på naturlige råmaterialer og står for innovativt byggeri, livskvalitet, vedvarende værdi og lang levetid.

Produkterne gennemgår omfattende test for så vidt angår deklarationer, certificeringer og EDP’er.

 

Bæredygtig produktstyring

Vores produktudvikling tager udgangspunkt i ønsket om at producere holdbare og innovative byggematerialer, som skaber værdi for vores kunders byggerier.

Det seneste skud på stammen er udviklingen af vores blødstrøgne mursten i serien LESS. Udviklingen af LESS tager udgangspunkt i ønsket om minimering af CO2 og samtidig en reduktion af leret, som er den naturlige råvare. Og det er lykkedes. De tre huller i den blødstrøgne mursten er unikt for markedet og reducerer både råmateriale- og energiforbruget.

LESS teaser

Lang levetid på mursten, tagsten, beklædningstegl og belægningstegl

Lang levetid er et vigtigt parameter, når det drejer sig om et byggemateriales bæredygtighed. Jo længere levetiden er, desto færre ressourcer skal der bruges på reparationer og nye byggerier, og desto mindre er materialets påvirkning på miljøet. Den miljøpåvirkning, der stammer fra teglets produktionsproces, er meget lav set over hele produktets levetid. Der er adskillige eksempler på bygninger, der er opført med mursten og tagsten i tegl, som har stået i over 150 år.

 

Forskning og udvikling

Forskning og udvikling spiller en central rolle i vores virksomhed. Hos Egernsund Wienerberger er forskning og udvikling styret centralt, men de fleste af de opnåede resultater implementeres lokalt. Vi driver fem forskningscentre på tværs af Europa, hvert af dem med speciale i en bestemt produktgruppe. Al forskning udføres med bæredygtighed for øje. Vi anvender FEM (Finite Element Method) for at optimere produktionsomkostningerne, særligt indenfor tagsektoren.

 

_____

 

Gratis: 3-i-1 til arkitekten om mursten

En bog om mursten med inspiration, kollektion og skitsedel i én og samme bog.

Hent den gratis her.

Sidste nyt om bæredygtighed

0Resultater

Visualisering

Generér tekstur og BIM her

Download

Download brochurer og produktdokumentation

Produkter

En verden af teglprodukter inden for mursten, beklædningstegl, tagsten og belægningsklinker